01.11
2022

Täna ilmub helkurmaterjalist postmark!

Omniva annab täna, 1. novembril välja postmargiploki „Liikle ohutult!“, mis on trükitud helkurmaterjalile ja sellel on helkuriga sarnased omadused olla pimedal ajal nähtav.
 
Postmargi välja andmisega soovitakse juhtida tähelepanu ja suurendada teadlikkust ohutuks liiklemiseks sügis-talvisel ajal. Helkurita liikuv jalakäija on lähitulede valguses nähtav alles 30 m pealt (udu, vihma- või lumesaju korral alles pea 15 m pealt). Kui jalakäija ületab sõiduteed, siis nähtavale kohale asetatud kvaliteetse helkuri kandmisel on ta lähitulede valguses nähtav juba pea 130 m pealt ning kaugtulede valguses 300 m kauguselt. Teisisõnu annab helkur juba kaugelt märku, kas jalakäija liigub tee ääres või on teed ületamas.
 
Postmargiploki kujundus valmis loomeagentuuris Utopia ja see trükiti trükikojas Vaba Maa. Margiploki trükiarv on 7 500 tükki ja selle hind on 4 eurot. Margiplokk ja esimese päeva ümbrik on müügil Omniva e-poes ja postkontorites üle Eesti. Esimese päeva tempel on kasutusel Tallinnas, Toompea postkontoris, Lossi plats 4.
 
Helkur suurendab Sinu turvalisust! Kanna helkurit!
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616