01.10
2022

Täna ilmub postcrossing'u postmark

Täna, 1. oktoobril ilmub postcrossing'u postmark. Postcrossing on rahvusvaheline ettevõtmine, mis ühendab üksteisele tundmatud inimesed ühte võrgustikku, et saata ja saada postkaarte üle maailma.
 
Postcrossing on lihtne: iga postkaardi kohta, mille välja saadad, saad ka vastu kaardi tundmatult postcrosser’ilt  ükskõik millisest maailma riigist. Maailmas on üle 800 000 postcrosser’i rohkem kui 200 riigist, kes on kokku saatnud peaaegu 70 miljonit postkaarti.
 
Postmargi kujundas kunstnik Triin Heinmann ning see trükiti trükikojas Vaba Maa. Margi trükiarv on 25 000 tükki ning selle nominaal on 1,90 eurot ja sobib rahvusvaheliseks saatmiseks. Postmark ja esimese päeva ümbrik on müügil Omniva e-poes ja postkontorites üle Eesti. Esimese päeva tempel on kasutusel Tallinna Finest postkontoris, Pärnu mnt 22 ja alates kell 14 on tempel kasutusel  Sokos Viru Hotelli konverentsisaalis avalikul Postcrossingu kokkutulekul.
 
Kasutajakonto tegemine leheküljel postcrossing.com on tasuta. Pärast konto loomist tuleb süsteemilt taotleda aadress. Seejärel saab taotleja ühe juhusliku kasutaja aadressi ja postkaardi koodi. Nüüd tuleb vaid postkaart valmis kirjutada ja teele panna. Kui Sinu postkaart kohale jõuab, tuleb saajal see postkaardi koodi kasutades registreerida. Seejärel antakse sinu aadress järgmisele juhuslikult valitud kasutajale, kes omakorda sulle postkaardi saadab. Kui kaardi kätte saad, on sinu kord see postkaardi koodi abil registreerida. Nii lihtne see ongi!
 
2022. aastal annab Omniva välja mitukümmend postmarki tähistamaks väärikaid sündmusi ja isikuid meie riigis ning ühiskonnas.

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616