24.08
2022

Esita oma idee uuteks postmarkideks!

Omniva kutsub taas jagama ideid, mida võiks kujutada järgmise aasta postmarkidel. Millised Eesti riigielu, ajaloo-, kultuuri- või muud tähtsündmused vääriksid jäädvustamist postmargil? Ettepanekuid ootame kuni septembri lõpuni.
 
Tähtpäevadest või sündmustest väärtustatakse margiga suuri juubeleid, nagu 100, 125, 150 jne. Elavatest inimestest kajastatakse markidel üldjuhul ainult presidente ja olümpiavõitjaid. 2022. aastal sai oma margi näiteks 700. juubelit tähistav Tallinna Raekoda, aga ka 100. juubelini jõudnud Eesti Tennise Liit. Samuti tähistasime markidel Johan Pitka 150. sünniaastapäeva ning Eesti-USA diplomaatiliste suhete 100. aastapäeva. Rahusõnumiga postmargina andsime välja „Au Ukrainale“ margi. Sarjamarkidele on jäädvustatud näiteks ka Tartu Maarja Kirik, aasta lind metskurvits ning maarjakask. Inspiratsiooni saamiseks võid tutvuda meie margivalikuga Omniva  e-poes.
 
Kuidas esitada oma ideed?
 

  • Margiettepaneku esitamiseks täida palun ankeet, kus täpsusta postmargil kajastatava sündmuse või teema nimetust ning põhjenda, miks peaksime avaldama 2023. aastal just sinu väljapakutud margi. Ankeedi täitmiseks vajuta siia.
  • Ootame sinu ettepanekuid kuni septembri lõpuni. Kõik laekunud ettepanekud vaatab üle Omniva emissioonikomisjon ja teeb nendest valiku järgmise aasta postmargiplaani.
  • Olulise sündmuse jäädvustamiseks postmargile saab soovi korral tellida oma kujundusega margi, kasutades selleks Minu Margi teenust. Täpsemalt teenuse ja hindade kohta saad lugeda Omniva e-poest.  

 
Esita oma ettepanekud ja ehk osutub just Sinu idee väljavalituks!
 
Kõrget fantaasialendu!
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616