16.02
2023

Minu Margi sarjas ilmub Naissaare motiiviga postmark

Täna, 16. veebruaril ilmub isekujundatav postmark Minu Mark tiraažiga 40 000, sellest 15 000 kannab Naissaare motiivi ning ülejäänud kogusest saab igaüks kujundada ja tellida margi vastavalt oma soovile. Seda saab teha Omniva kodulehel pood.omniva.ee/minudisain

Eesti suuruselt viienda saare, Naissaare motiiviga postmark maksab 90 senti ja sobib Eestis saatmiseks. Esimese päeva tempel on kasutusel Toompea postkontoris. Mark on müügil postiasutustes üle Eesti ja Omniva e-poes.

Suuremast osast tiraažist ehk 25 000 postmargist saab igaüks ise kujundada oma Minu Margi endale sobivas koguses. Valida saab ka postmargi tariifi ehk Eestis saatmine maksab 90 senti ja rahvusvaheliselt 1,90 eurot. Niipalju kui on ideid, niipalju on ka Minu Margi kujundamise võimalusi. Oma pildiga kujundatud postmark on suurepärane võimalus jagada oma elu värvikamaid hetki sõprade ja lähedastega.

Ettevõtte sümboolikaga disainitud margist võib kujundada stiilse lisandi, mis aitab tõsta kaubamärgi tuntust või laiendab reklaamikampaaniat.

Minu Margi sarjas on ilmunud viimaste aastate jooksul Eesti saartega kujundatud postmarke ja alustati seda kõige suuremast saarest, Saaremaast. Täna sarja raames ilmuv on järjekorras viies saare motiiviga mark.  

2023. aastal annab Omniva välja mitukümmend postmarki jäädvustamaks olulisi teemasid, tähistamaks väärikaid sündmusi ja isikuid meie riigis ning ühiskonnas. Vaata sel aastal ilmuvate postmarkide aastaplaani https://pood.omniva.ee/et/76-2023-postmarkide-plaan.
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616