28.10
2022

Omniva e-poes müüdava Liivimaa kuldmündi müük on ajutiselt peatatatud tootmisvea tõttu

Eesti Pank peatab Liivimaa kuldmündi müügi e-poes ja keskpanga muuseumipoes, sest ilmnenud on tootmisviga, mille tõttu on aja jooksul tekkinud mündile plekid.

Juhised kuldmündi ostnud inimestele
 

  1. Omniva e-poest ostetud mündid. Kõikidele ostjatele saadetakse e-kiri, milles antakse inimestele täpsem info tellimuse kohta. See kiri tuleb eeldatavasti lähipäevil, kui keskpank on müntide tootjalt saanud rohkem teavet. Kiri saadetakse kõikidele ostjatele sõltumata sellest, kas nad on juba mündi kätte saanud või mitte. Igal juhul on inimestel võimalik kas ostust taganeda või saada kvaliteetne uus münt.
  2. Eesti Panga muuseumipoest ostetud mündid. Keskpank palub inimestel tuua ostetud mündid tagasi muuseumipoodi kvaliteedikontrolli. Seejärel on ostjal võimalus kas ostust taganeda ja raha tagasi saada või lepitakse kokku, et tootmispraagiga münt vahetatakse välja kvaliteetse uue mündi vastu.

Kuldmündi kohta saab lisainfot telefonil 66 80 650 või e-postiaadressil [email protected].
Eesti Panga muuseumipood on avatud:  T-R 12-17; L 11-16 

Täpsem Eesti Panga info on avaldatud kodulehel https://www.eestipank.ee/press/eesti-pank-peatab-tootmisvea-tottu-ajutiselt-liivimaa-kuldmundi-muugi-28102022 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616