01.10
2020

Postitöötajad koguvad vähekindlustatud peredele pesu- ja pesemisvahendeid

Omniva Rakvere jaotuskeskus alustas aktsiooniga, mille raames kogutakse pesu- ja pesemisvahendeid vähekindlustatud peredele. Rakvere postitöötajate üleskutsega on liitunud töötajad ka mujalt Eestis - Jõgevalt, Paidest, Jõhvist ning Raplast.
 
Rakvere jaotuskeskuse juhi Sigrid Karoni sõnul tuli initsiatiiv selline toetus käima lükata jaotuskeskuse töötajatelt. “Eelmisel aastal kogusime Rakveres vähekindlustatud peredele koolitarbeid ja projekt õnnestus suurepäraselt. Sel aastal mõtlesime kogumisaktsiooni jätkata kaasates veel ka teisi piirkondi ja anda oma panuse perede aitamiseks, kel on raske,“ ütles Karon. „Rääkides kohalike omavalitsustega selgus, et paljudes peredes on puudus esmavajalikest esemetest puhtuse hoidmiseks. Nii sündis otsus sel aastal just pesemiseks vajalikke asju koguda ja üheskoos maailma paremaks muuta.“
 
Kogumiskastid on üleval Jõgeva, Paide, Jõhvi, Märjamaa, Türi, Rakvere ning Rapla postkontorites ja asju saab sinna igaüks tuua kuni 30. novembrini. Projekti koostööpartneriteks on kohalikud omavalitsused, kes aitavad kogutud esemed peredeni toimetada.
 
Aktsiooniga saab liituda ka kaugemalt pannes kogutud asjadega paki teele postkontorist või pakiautomaadist. Paki saab saata Rakvere jaotuskeskusele aadressile Narva tn 39a, Rakvere linn, 44311 Lääne-Viru maakond, lisaks palume pakile märkida projekti nime „Rõõmulaegas“. Paki saatmisel lisandub saatekulu.
 
Oodatud on kõik esmavajalikud ning uued pesu- ja pesemisvahendid: seebid, šampoonid, dušigeelid, rõivaste pesemiseks pesupulber, pesugeel jne. Kogumiskasti on oodatud ka muud hügieenitarbed: mähkmed, hügieenisidemed, higipulgad, niisutuskreemid, kätekreemid.
 
Eelmisel aastal toimunud kogumisaktsiooni Rakvere linna vähekindlustatud perede laste toetuseks osutus erakordselt edukaks. Jaotuskeskuse töötajad said augusti lõpus linnavalitsusele üle anda kokku 7 kastitäit kooliks vajalikke asju, mis kogumiskastidesse toodi. Toona asus kooliasjade kogumiskast Rakvere postkontoris, paki teel saabus asju otse jaotuskeskusesse ka teistest Eestimaa linnadest. Keskmisest rohkem pakke saabus Tallinnast ja Jõgevalt.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616