07.12
2022

Jõulukaarte saab nüüd postitada praamisõidu ajal

Hiiu- ja Saaremaa praamidelt saab nüüd osta, kohapeal valmis kirjutada ja kohe ka postitada jõulupostkaarte. Omniva, TS Laevade ja R-Kioski koostöös on selleks toodud laevadele kõik vajalik.
 
Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul saadetakse jõulude eelsel ajal jätkuvalt väga palju kirju ja postkaarte, näiteks eelmisel aastal oli rekordpäeval 100 000 kirja. Seetõttu soovitakse pakkuda mugavaid võimalusi kirjade postitamiseks. Uudse lahendusena saavad nüüd saarte ja mandri vahel sõitjad saata teele heade soovidega jõulutervitusi.
 
„Jõulud on peagi saabumas ja see on aeg pidada meeles oma lähedasi, et neid rõõmustada. Praamisõit Hiiu- või Saaremaale on just parajalt pikk, et võtta aeg ja kirjutada oma käega traditsioonilisi jõulukaarte. Selleks on praamidel võimalik osta sobivaid postkaarte, ümbrikke ja jõulupostmarke. Samas on ka kirjakast, kuhu saab kirjad kohe postitada,“ ütles Kristi Unt.
 
TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri arvates on kirjakastid parvlaevadel suurepäraseks võimaluseks meeldiva merereisi ajal tulla tagasi veidi ununenud traditsioonide juurde, harjutada kätt nuppude tippimise asemel jälle pliiatsit hoidma ning üllatada lähemal või kaugemal elavaid kalleid sõpru ja sugulasi postkaardi või kirjaga. Postkaardi saab R-kioskist margi ostuga kaasa küsida tasuta.
 
Kirjakastid on paigaldatud kõigile neljale laevale, mis liiguvad Rohuküla ja Heltermaa ning Virtsu ja Kuivastu vahel. Kirjakaste tühjendatakse iga päev. Vajalikud postitooted on laevadel müügil R-Kioskis. Praamidel on kirjakastid kuni tuleva aasta 2. jaanuarini.
 
Pildil: reisiparvlaev Tiiu kapten Andre Sisas
Fotograaf: Kätlin Võsu
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616