14.12
2020

Eesti Posti juhatuse liikmeks ning finantsjuhiks sai Charlie Viikberg

10. detsembril lõppes Eesti Posti juhatuse liikme ja finantsjuhi avalik konkurss. Ettevõtte nõukogu kinnitas juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks Charlie Viikbergi.
 
Konkursi käigus tekkis nõukogul veendumus, et Viikbergi abiga on organisatsioon suuteline leidma täiendavat efektiivsust ettevõtte seest. See aitab ettevõttel üha tihenevas konkurentsis oma klientidele ka edaspidi head teenust pakkuda.
 
Viikbergi sõnul paelus teda Eesti Posti juures väljakutse, kuidas traditsiooniline ettevõtte kiire arenguga ning kiiresti muutuval turul efektiivselt ning jätkusuutlikult toimima panna.
 
Omniva kaubamärki kasutav AS Eesti Post on riigile kuuluv äriühing, mis kuulub majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi haldusalasse. Ettevõte pakub posti-, paki- ja infoäri ning rahvusvahelise transiidi teenuseid. Kontserni kuuluvad lisaks emaettevõttele AS Eesti Post ka AS Maksekeskus, Leedu tütarettevõte UAB Omniva LT, Läti tütarfirma SIA Omniva ning sidusettevõte OÜ Post11. Alates 2021 jaanuarist osutab fintech teenuseid Eesti Posti uus tütarettevõte Finbite OÜ.
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616