02.09
2022

Uued pakiautomaadid said Nõva, Kõrgessaare, Tsirguliina ja Kõpu

Sel nädalal paigaldasime koostöös kohaliku omavalitsusega uued pakiautomaadid nelja Eestimaa asulasse Hiiumaal, Läänemaal, Valgamaal ja Viljandimaal.

Uus pakiautomaat töötab nüüd Põhja-Sakala vallas, Kõpu alevikus, Tipu tn 6. Pakiautomaati tühjendatakse esmaspäevast laupäevani kell 9.00
Lisaks on pakiautomaat Hiiumaa vallas, Kõrgessaare alevikus, Coop kaupluse juurde, aadressil Tööstuse tee 10. Pakiautomaati tühjendatakse esmaspäevast reedeni 9.00 ja laupäeval kell 8.00.
Pakke saab saata-saad juba ka Lääne-Nigula vallas, Nõva külas. Pakiautomaati tühjendatakse esmaspäevast laupäevani kell 8:00.  
Veel paigaldati pakiautomaat Valga valda, Tsirguliina alevikku, Nooruse tn 1. Pakiautomaati tühjendatakse esmaspäevast laupäevani kell 9.00.

Saadetisi saab saata Omniva pakiautomaatidesse Eestis, Lätis ja Leedus, postkontoritesse või tellida kulleriga kohale viimine. Lisaks saab pakiautomaadist saata kuni L suuruses pakki ka mujale Euroopa Liidu piires. Omniva pakiautomaadid asuvad õues ja on ligipääsetavad kellaajast ja nädalapäevast sõltumata. Pakiautomaadid juba töötavad ja pakke saab juba saata-saada.
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616