22.08
2023

Sillamäe uus postkontor avas uksed

Omniva avab augustis ja septembris Ida-Virumaal kolm uuendatud postkontori. Täna alustas tööd tulevikupostkontor Sillamäel, seejärel avavad uksed 29. augustil Narvas ja 28. september Kohtla-Järve postkontorid. Sel sügisel alustavad tööd 13 uuendatud postkontorit üle Eesti.

Senisest asukohast lähedusse, aadressile Viru puiestee 2a  kolinud uus Sillamäe postkontor on klientidele paremini ligipääsetav ja rohkem käidavamas asukohas. Postkontoris on olemas kõik vajalik uue põlvkonna postiteenusteks - pakutakse senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ning kliendikesksemat teenindust. Vaata esimesi pilte postkontorist SIIT! Pidulikul avamisel lõikasid lindi läbi Omniva juhatuse liige Kristi Unt ja Sillamäe linnapea Tõnis Kalberg.

“Posti- ja pakiteenus areneb kiiresti. Vaatamata sellele, et üha rohkem eelistatakse pakiautomaate, on jätkuvalt postiteenuseid, mida soovitakse teha just postkontoris kohapeal. Nüüd on Sillamäel nii kohalikele kui ka külalistele loodud kaasaegsed tingimused uue põlvkonna postiteenusteks - ootame kõiki külastama uut kontorit,” ütles Kristi Unt.

Uuenenud postkontoris on varasemast rohkem tähelepanu pööratud ka keskkonna säästmisele – müügil on loodussõbralikud pakendid ja pakkelahendused. „Tulime välja pakendite „võta ja jäta“ keskkonnasäästliku lähenemisega, mis võimaldab kasutatud pakendid kontorisse jätta, et järgmised kliendid saaksid oma saadetised nendega teele saata,” lisas Unt.

Kristi Unt rõhutas, et Omniva on tugeva sotsiaalse vastutustundega ettevõte. “Soovime olla seal, kus inimesed meie teenuseid vajavad ja neile on lihtne ligi pääseda,” sõnas Unt ja rõhutas, et kõik tulevikupostkontorid on ligipääsetavad ka erivajadustega inimestele.

Uue sisekujundusega postkontoris on ühe uuendusena ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja erinevaid meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilisi postmarke, postkaarte ja teisi postitooteid. Saalis on kesksel kohal pakkelaud, kus kliendid saavad saadetised, näiteks kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt teele panna. Lisaks on kolm avatud ligipääsuga teenindusletti, kus meie pikaaegse töökogemusega teenindajad aitavad kiirelt ja mugavalt vormistada soovitud postiteenuseid.

„Ida-Virumaal on seitse postkontorit ja neid külastatakse erinevate teenuste saamiseks tihedalt. Kontoris tehtud postiteenustest moodustasid eelmisel aastal 45% postitoodete ostud, neist populaarseimad oli postmargid ja pakendid, ligi 40% moodustasid saadetiste vormistamine ja lisaks vahendatakse makseid ning vähemal määral vormistatakse ka perioodikatellimusi,“ rääkis Omniva postiasutuste ida piirkonna juht Natalja Tervinski. „Sillamäe postkontoril on ka oma püsikliendid, nii mõnedki neist on filatelistid, keda saame rõõmustada uute postmarkide välja andmisega.“

Tuleviku postkontorite lahenduse töötas välja Urmas Pastarus koostöös tunnustatud sisearhitektide Raul Tiituse ja Birgit Palkiga büroost PINK. Lisaks kannavad klienditeenindajad kaelas pilkupüüdvat Omniva värvides kaelaehet, mille valmistasid Ken ja Moonika Ruut.

Sillamäe  postkontor on üheksas uue kontseptsiooniga postkontor, mis on avatud alates möödunud aasta detsembrist. Lähiaastatel uuendatakse kõik Omniva postkontorid.

Fotod pildistas fotograaf Egert Kamenik 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616