07.07
2023

Tallinna varahommikuses lehekandes esineb häireid

Hiljuti alustatud Tallinna varahommikuses lehekandes esineb uue teenuse sisse töötamise ajal osades piirkondades häireid. Vabandame tellijate ees, kes ei ole oma tellitud lehte/ajakirja õigeaegselt kätte saanud.
 
Varahommikuse lehekandega teenindame pealinnas ligi 30 000 postkasti ja uute töötajatega uutel postiringidel sujuva kandekorralduse tagamine on võtnud planeeritust kauem aega. Meil on endiselt puudu lehekandjatest ning on esinenud ka tehnilisi probleeme. Tegeleme nende murede lahendamisega operatiivselt – värbame uusi töötajaid ja lahendame järk-järgult ära tehnilised küsimused. Kui leht ei ole jõudnud Teieni päeva jooksul, siis palume anda märku emailil [email protected] või kliendikeskuse telefonil 661 6616. Kliendikeskusse esitatud pöördumised vaadatakse läbi juhtumipõhiselt ja vastatakse esimesel võimalusel. Kuna pöördumiste arv on hetkel suur, siis võib vastuse saamine pisut viibida.
 
Vaatame lehekande üle iga päev ja teeme töökorralduslike muudatusi, et tuua tellitud väljaanded postkastidesse ette nähtud ajaks. Loodame tagada varahommikuse lehekande tavapärase rütmi lähiajal.
 
Vabandame lehetellijate ees tekkinud ebameeldivuste pärast!
Sinu Omniva
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616