11.07
2023

SEB kliendid saavad tellida oma pangakaardi Omniva pakiautomaati

Nüüdsest on SEB klientidel võimalik tellida oma uus deebet- või krediitkaart lisaks kodusele või tööaadressile ka üle Eesti asuvatesse Omniva pakiautomaatidesse. Uut võimalust saavad kasutada nii era- kui ka ärikliendid. 

„See uudne koostöö pangaga on oluline tunnustus meie tegevusele. Meil on suurim, rohkem kui 340 pakiautomaadist koosnev võrgustik, tänu millele saame pakkuda mugavat teenust üle Eesti. Sellel aastal jätkub pakiautomaatide paigaldamine, sealhulgas väiksematesse kohtadesse, kus seni pole pakiautomaati olnud. Uute pangakaartide kättesaamine pakiautomaatidest on lihtne ja toimub samamoodi nagu tavalise paki saamine,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.
 
„Otsime pidevalt uusi võimalusi, kuidas muuta pangateenuste kasutamine kliendi jaoks mugavamaks. Hetkel saavad 65% klientidest oma uue pangakaardid kätte posti teel, tellides selle kas oma koju, kontorisse või mujale sobivasse asukohta. Esimese pangana turul pakume klientidele lisavõimalust tellida oma kaart pakiautomaati ehk pangakaart jõuab kohale kiirelt ja klient saab sellele järele minna endale sobival ajal,” sõnas SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

„Pangakaardi kättetoimetamiseks pakiautomaadi kasutamine on kliendi jaoks lihtne ja turvaline. Täpselt nagu siis, kui tellida kaart tavapostiga, on see pakiautomaadis algselt aktiveerimata ja klient leiab selle PIN-koodi oma internetipangast,” selgitas Leppänen. Pangakaardi saab aktiveerida SEB mobiilirakenduses või internetipangas.
 
Esialgu on pakiautomaati võimalik tellida vaid uusi või asendusena väljastatud deebet- ja krediitkaarte. Tulevikus on plaanis hakata pakkuma seda võimalust ka pikenduskaartidele.
 
Pangakaardi saatmine pakiautomaati maksab 3,20 eurot. Tähitud kirjana saatmine maksab 5 eurot ning tavapostiga saatmine on tasuta.


Maarja Kalamas
kommunikatsioonijuht
erakliendi valdkond
SEB Pank
 
mobiil +372 5304 5743
Tornimäe 2, 15010 Tallinn
[email protected]
www.seb.ee

 
Kristina Haavala
Meediasuhete juht
[email protected]
+3725187899
 
Omniva
Pallasti 28, Tallinn
omniva.ee
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616