28.11
2022

Pakiautomaatides on jõulud! Mida pakki oodates meeles pidada?

Omnivas toimetatakse praegu nagu jõuluvana kontoris enne jõule, kui on vaja kohale viia rekordkoguses kingitusi. Käib suur sigin-sagin, mis kasvab iga päevaga. Meie jaoks on käes kõige kiiremad, aga ka rõõmurohked päevad.
 
Omnivale algasid sel aastal jõulud varakult, sest ostupühad tõid rekordilised pakikogused pakiautomaatidesse juba novembris. Sorteerimiskeskuses käib töö täies hoos ja meie kullerid toimetavad saadetisi kohale võimalikult kiiresti, et rõõmustada pakisaajaid. Palume siiski arvestada, et mõned pakid võivad suures pakitulvas jõuda kohale tavapärasest pisut pikema ajaga.
 
Oleme põhjalikult valmistunud kuni jõuludeni kasvavateks pakimahtudeks ja suudame õigeaegselt teele pandud saadetised viia enne pühi klientideni. Ka sel aastal oleme laiendanud pakiautomaatide võrku üle Eesti – lisanud nii uusi asukohti kui ka suurendanud olemasolevaid automaate. Lisaks vahetasime vanemaid pakiautomaate uuema tehnoloogiaga automaatide vastu, et tagada suuremat töökindlust ja veelgi paremat kliendikogemust. Koos meie töökate kulleritega teenindavad suuri pakikoguseid ka hooajalised töötajad, samuti on abiks kolleegid kontori poole pealt.
 
Tavapäraselt tarnime meieni jõudnud paki kohale ööpäevaga. Kuna kõige populaarsematesse pakiautomaatidesse saadetakse korraga väga suurtes kogustes pakke, siis võib hetkel osa saadetisi jõuda klientideni mõne päeva jooksul alates meieni jõudmisest. Kui pakiautomaat on väga populaarne ja kohe ei mahu sinna pakke juurde panna, siis suuname kliendiga kokkuleppel saadetise talle sobivasse postikontorisse, kuhu see jõuab juba järgmisel päeval. Klient saab teavituse, kui pakk on kohal, ja saab kohe sellele järele minna.

Väga suureks abiks pakkide kiireks ja õigeaegseks kohale toimetamiseks on, kui pakisaaja tuleb pakile järele esimesel võimalusel. Oleme varasematel aastatel näinud, et meie üleskutseid võetakse hästi kuulda. Näeme, et hoolivus ning üksteisega arvestamine ehk saadetiste kiire väljavõtmine on ajas kasvav. Seega, kutsun kõiki pakisaajaid tulema esimesel võimalusel pakile järele, et saaksime võimalikult kiiresti täita pakiautomaadi uute pakkidega ja rõõmustada järgmisi pakisaajaid.
 
Pakke aitab kiiremine kohale toimetada ka nutikas lahendus, mis võimaldab meil ühte kappi ladustada ühe saaja mitu pakki ning kasutada seeläbi pakiautomaate tõhusamalt ja ka klientidele mugavamat teenust pakkuda – ühe uksekoodi sisestamisega saab kõik asjad aetud.
 
Arvestades kampaaniaid ja pakkide saabumist üha kasvavas mahus, siis võime eeldada, et järgmistel nädalatel suureneb nende hulk veelgi. Seega võib saadetiste käsitlemisel ette tulla viivitusi, millega seoses palume kannatlikkust ja mõistvat suhtumist – panustame omalt poolt kogu meeskonnaga, et toimetada pakid võimalikult kiiresti ja turvaliselt saajani.
 
Oleme andnud lubaduse kõik pakid, mis jõuavad meieni hiljemalt 22. detsembril viia enne jõule klientideni. 

Kristi Unt 
Omniva juhatuse liige 



 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616