18.10
2022

Omniva on esmakordselt esindatud rahvusvahelisel Parcel+Post Expol

Omniva osaleb 18.-20. oktoobrini Saksamaal Frankfurdis toimuval Parcel&Post Expol, kus kohtuvad e-kaubanduslogistika ja postitööstuse juhtivad ettevõtted üle maailma.
 
Omniva tutvustab ülemaailmsel messil oma uudseid posti- ja pakiteenuste võimalusi leidmaks rahvusvahelisi koostööpartnereid. Selleks on ehitatud spetsiaalne uue Omniva brändiga messiboks. „Mess pakub suurepäraseid võimalusi riikide üleste kontaktide loomiseks ning uute tehnoloogiatega tutvumiseks. Siin on välja toodud kõik viimased arengud posti- ja pakitehnoloogia maailmas ning on au olla osa sellest maailmast,“ selgitas Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. 
 
Messi raames toimub ka konverents, kus esinevad oma ala eksperdid, kes annavad ülevaate tööstuse viimaste arengute ja strateegiate kohta. 180 esineja seas astub lavale ka Omniva esindajana Mart Mägi. Tema ettekanne annab ülevaate sellest, kuidas sõltumata kiiretest ja rasketest muutustest ellu jääda ning edasi areneda. Lisaks tutvustab Mägi rahvusvahelisele publikule Omniva edulugu, kus muutuste alustaladeks on tugev meeskond, innovatsioon ja agiilsus. 
 
„Omniva on viimastel aastatel silmitsi seisnud kolme suure kriisiga - Covid19, Vene-Ukraina sõda ja kiire inflatsioon. Kõikidest kriisidest oleme õppinud, et kiire reageerimine muutustele aitab kohanemisega paremini toime tulla. Hea tehnoloogia olemasolu ning suutlikkus jätkuvalt katsetada tagab siin edu,“ ütles Mägi.

Loe lisaks Post&Parcel Expo kodulehel.
 
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616