10.04
2023

Omniva pakiautomaatide arv kasvab sel aastal ligi 370ni

Omniva pakiautomaadivõrgustik jätkab ka sel aastal uuenemist. Ettevõte paigaldab pakkide mugavaks ja kodulähedaseks saatmiseks ning saamiseks ligi 40 uut ning vahetab välja 49 vananenud pakiautomaati. Lisaks on plaanis laiendada populaarseid pakiautomaate täiendavate lahtritega.

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on jätkuvalt ootus pakiautomaatide järele eelkõige piirkondades ja asulates, kus seni pole neid olnud. „Tuleme pakiteenusega inimestele lähemale ja paigaldame uusi pakiautomaate, et tuua saadetised turvaliselt ning kiirelt kohale igasse Eestimaa piirkonda. Nii saavad ka väiksemate asulate elanikud osa e-kaubanduse eelistest ja rõõmudest,“ ütles Kristi Unt. „Ka sel aastal plaanime aktiivselt suhelda kohalike omavalitsustega üle Eesti, et pakkuda koostöös kodulähedast posti- ja pakiteenust kogukondadele.“

„Pakiautomaatide paigaldamist koostöös omavalitsustega alustame sel nädalal Alaverest ja jätkame näiteks Avinurmes, Lähtes ning Märja alevikus. Uued pakiautomaadid plaanime paigaldada kahes etapis – kevadel ja sügisel,“ lisas Omniva Eesti pakiautomaatide juht Rauno Riiner. 

Omnival on üle Baltikumi suurim pakiautomaatide võrgustik. Kokku on 1110 pakiautomaati, neist Eestis 327, Lätis 363 ja Leedus 420. Omniva pakiautomaadid paigaldatakse käidavatesse kohtadesse ja tavapäraste liikumisteede lähedusse. Üha rohkem inimesi soovib ühendada oma igapäevast liikumist näiteks tööle või poodi saadetiste saatmise või kätte saamisega. Omniva pakiautomaadid paiknevad õues ja on 24h ligipääsetavad, mistõttu on neid mugav kasutada. Pakiautomaatide asukohad leiab ettevõtte kodulehe kaardirakendusest https://www.omniva.ee/abi/kaart.

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616