29.03
2023

Omniva ja Ukraina riiklik postiteenistus suurendavad koostööd

Omniva ja Ukraina riiklik postiteenistus Ukrposhta uuendasid partnerluslepingut, et tugevdada ja laiendada riikide vahelist koostööd.
 
Omniva juhatuse esimees Mart Mägi ja Ukrposhta juhatuse esimees Igor Smelyansky kohtusid Kiievis, et arutada ettevõtete senist pikaajalist partnerlust ning edasisi tegevusi ja võimalusi koostöö tugevdamiseks tulevikus. Kohtumisel allkirjastati kahepoolne koostööleping.  
 
Omniva on esimene postioperaator, kelle esindajad külastasid Kiievis Ukrposhtat alates Venemaa täismahulise sissetungi algusest 2022. aasta veebruaris.
 
„Oleme uhked Ukrposhta tegevuse üle, mis vaatamata sõjale tagab riigis posti- ja pakiteenuste toimimise, et ukrainlaste igapäevaelu saaks jätkuda,“ rõhutas Mart Mägi. „Omniva toetab Ukrposhtat tugeva koostöö kaudu ja uuendatud partnerluslepingu allkirjastamine kinnitab, et see jätkub ja suureneb ka tulevikus.“
 
„Ukrposhta on aastaid teinud koostööd Omniva kui ühe meie peamise transiidipartneriga. Oleme koostöös pühendunud kiirete lahenduste loomisele Euroopa suuremate e-kaubanduse jaoks. Isegi täiemahulise sissetungi ajal keskendub Ukrposhta oma klientide teenindamisele parima kliendikogemusega, et tarnida kriitilisi kaupu, mida Ukrainas praegu väga vajatakse,“ ütles Igor Smelyansky.
 
Ukraina on juba aastaid olnud Omniva rahvusvahelise äri suurim sihtkoht. Alates selle aasta algusest on Omniva toimetanud Ukrainasse üle poole miljoni paki. Omniva kaubaautod külastavad Ukrainat iga päev, pakkudes neil rasketel aegadel Ukrainasse e-kaubanduse saadetiste kohale toimetamise teenust, mis on üks kiiremaid maailmas. Omniva pakub Ukraina-suunalisi teenuseid klientidele kolmel kontinendil.
 
Eelmisel aastal toimetas Omniva koostöös heategevusorganisatsioonidega Ukrainasse tasuta humanitaarabi. Omniva ja Ukrposhta käivitasid ka eraisikutelt tasuta pakkide saatmise Eestist Ukrainasse, Omniva toimetas saadetised Ukrposhta Lvivi sorteerimiskeskusesse. 2022. aasta märtsist detsembrini toimetas Omniva Eestist Ukrainasse tasuta kokku 17 600 pakki kogukaaluga ligi 74 000 kg.
 
Alates selle aasta 1. jaanuarist saavad eraisikud Eestist saata eraisikutele Ukrainasse pakke soodushinnaga alates 6,58 eurost. Sel aastal on Ukrposhta vähendanud saadetiste Eestisse saatmise hindu 45%. Nüüd saab kuni 250 g saadetise saata hinnaga 5,73 dollarit ja 1 kg saadetise hinnaga alates 11 dollarit.
 

 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616