05.01
2023

Omniva avas Keilas tuleviku postkontori

Täna 5. jaanuaril avas Omniva tuleviku postkontori Keilas, aadressil Jaama 1. Uues postkontoris on klientide jaoks olemas kõik vajalik  e-kaubanduse ja postiteenustega seonduvalt. Lisaks pakub kontor senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ning kliendikesksemat teenindust. 
 
Vaata GALERIID
 
“Posti- ja pakiäri muutub suure kiirusega. Sõltumata inimeste tugevast soovist eelistada pakiautomaate, on endiselt postiteenuseid, mida soovitakse kasutada just postkontoris kohapeal. Nüüd on Keila elanikele loodud kaasaegsed tingimused uue põlvkonna postiteenusteks ja ootame kõiki külastama uut kontorit!” ütles Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. 
 
Uued postkontorid on varasemast keskkonnasäästlikumad. Müügil on keskkonnasõbralikud pakendid ja pakkelahendused. “Tulime välja “võta või jäta” lähenemisega, mis võimaldab pakendid kontorisse jätta, et järgmine klient saaks oma saadetise sellega teele saata,” lisas Mägi. 
 
Omniva on tugeva sotsiaalse vastutusega ettevõte. “Me tahame ja soovime olla seal, kus inimesed meid vajavad ning on lihtne ligi pääseda,” rääkis Mart Mägi ja rõhutas, et tuleviku postkontorid on ligipääsetavad ka erivajadustega inimestele.
 
Omniva postkontorid paiknevad üle Eesti, muutes nii inimeste kui ettevõtete jaoks elu lihtsamaks. “Tuleviku postkontorid on valmis pakkuma lisaks postiteenustele ka erinevaid riigi- ja kohaliku omavalitsuse teenuseid. Esimese sammu selles suunas juba astusime kui pakkusime möödunud aastal võimalust ühineda elektri universaalteenusega,” selgitas Mägi. 

Uuendusena on kontoris ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilised postmargid, postkaardid ja teised posti tooted. Saalis on kesksel kohal pakkelaud ja inimesed saavad kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt teele panna. 
 
Tuleviku postkontorite lahenduse töötas välja Urmas Pastarus koostöös  tunnustatud sisearhitektide Raul Tiituse ja Birgit Palkiga büroost PINK. 
 
Järgmise kolme aasta jooksul uuendatakse kõik Omniva postkontorid. Omnival on Baltimaades üle 1000 pakiautomaadi, neist 314 Eestis, kuid see number kasvab pidevalt. Lisaks enam kui 150 postkontorit ja postipunkti üle Eesti.


 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616