04.05
2023

Omniva alustas tööandja brändi kampaaniat

Omniva alustas tööandja brändi kampaaniat, mille eesmärk on tõsta tööandja kuvandit - olla tuntud ja hinnatud tööandja ning värvata parimaid talente, aga ka hoida töötajaid.  Lisaks on kampaania eesmärk toetada ulatuslikku uute töötajate värbamist varahommikuse kirjakandja ametikohale.
 
„Teist aastat järjest oleme läbi viinud oma brändi tervise hindamiseks uuringut. Selle aasta tulemused näitasid selgelt, et oleme õigel teel ning meid nähakse üha enam atraktiivse tööandjana. Me oleme selle üle uhked ja me tahame, et see trend tõuseks veelgi,“ sõnas Omniva brändijuht Kerli Põld.

„Omniva hakkab suuremates linnades – Pärnus, Tartus ja Tallinnas ning nende lähiümbruses osutama varahommikust perioodika kannet ja seetõttu otsime liituma meie meeskonnaga uusi töötajaid. Meie kampaania põhisõnum on, et otsime missiooniga hommikuinimest, sest tegemist on olulise ja väärtustatud tööga. Ta toob rõõmu paljude inimeste hommikutesse, kes armastavad lugeda hommikukohvi kõrvale värskeid uudiseid paberlehest,“ lisas Põld.

Kampaania toel soovitakse leida 205 töötajat, kellele sobib varane ärkamine ja liikuv töö. Kuna postiringid on erineva pikkusega, siis saab töötada nii täis- kui osakoormusega. Töö sobib nii naistele ja meestele igas vanuses ning nii jala kui autoga. Ettevõte koolitab töötaja ise välja ja toetab alguses postiringide läbimisel. Öösel töötamisel rakendub ööaja palga koefitsient.

Kuni 28. maini kestvas kampaanias kutsuvad ka Omniva enda töötajad töötama varahommikuse kirjakandjana sõnumitega „Missiooniga hommikuinimene“ ja „Juba ärkvel“. Kuna tööd tehakse nii autoga kui jala, siis on ka kampaanias näha nii jala liikuvat kui autoga sõitvat kirja/lehekandjat. Kampaaniat tehakse nii teles kui erinevates digikanalites, aga ka Omniva enda infokanalites, näiteks pakiautomaatide ekraanidel ja kodulehel. 

Omnivas töötab kokku üle 2300 töötaja üle Baltikumi väga erinevatel ametikohtadel. Me pakume tööd üle riigi – meie juures saad töötada oma kodukohas igal pool Eestis. Ettevõttesiseselt pakume võimalust teha karjääri sobivatel ametikohtadel ning töötaja arengut toetatakse igakülgselt.

Vaata lähemalt -> www.omniva.ee/tuletoole ja saa osaks Omniva meeskonnast!
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616