31.05
2023

Omniva alustab varahommikust lehekannet Tartus 1. juunil

Omniva alustab homme, 1. juunil varahommikust lehekannet Tartu linnas. Üldjoontes jääb tellijate jaoks kõik samaks, vaid lehe toob nüüd postkasti Omniva kirjakandja.
 
Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on Omnival Tartu linnas pikaaegne postikande kogemus ja juba toimiv postivõrgustik ning kokku teenindatakse üle 52 000 postkasti. „Senine postikande kogemus on olnud abiks põhjalikul ettevalmistusel uue teenuse osutamiseks, et varahommikune lehekanne saaks hea stardi. Lisaks on meil vahetu kogemus hiljuti Viljandis ja Pärnus lehekande korraldamise alustamisest,“ ütles Kristi Unt.
 
Omniva kirjakandja kandering võib erineda varasema teenuse osutaja postiringist, seetõttu võib ajaleht jõuda postkasti, kas pisut varem, samal ajal või ka pisut hiljem, kuid ikka ajavahemikus kell 3.30-7.30. Esimestel päevadel toimub postiringi „sisse töötamine“ ja anname endast parima, et toimetada lehed kiirelt ja turvaliselt tellitud aadressile. Aadressid on üldjuhul meile tuttavad ja postiringid varasemalt teada, kuid kuna hommikuse kanderingi ülesehitus on uus ning ka töötajad on uued, siis võib minna natuke aega, et saada teenuse osutamine võimalikult sujuvaks. Senine Omniva postikanne linnas jätkub tavapäraselt ja seal muudatusi hetkel plaanis ei ole.
 
Maakonna üleselt jätkub postikanne päevasel ajal nagu varem ja kirjad ning muu posi tuuakse kohale tavapäraselt. Tartu jaotuskeskus teenindab kogu maakonnas sh Tartu linnas kokku pisut üle 73 000 postkasti ja 144 kirjakasti. Kokku tehakse igapäevaselt 66 kanderingi. Haja-asustusega maapiirkondades viivad postikullerid posti kohale autodega, keskmise kanderingi pikkus on 140 km.
 
Kellele teatada kui hommikul ei ole lehte postkastis?
Ootame tagasisidet teenuse kohta, eriti esimestel päevadel ja kui juhtub, et leht ei ole jõudnud nendeni. Selleks palume helistada klienditeeninduse telefonil 661 6616 või kirjutada emailil [email protected]. Toome esimesel võimalusel lehe järgi.  
 
Korteriühistutelt oodatakse väliukse võtmeid! 
Kõik korteriühistud ei ole veel jõudnud välisuste võtmeid üle anda Omnivale. Tegeleme hetkel aktiivselt võtmete saamisega ja oleme võtnud ühendust ühistute esindajatega. Palume ühistutel ja majaomanikel kontrollida üle, et kas nende maja võti on Omniva esindajale juba antud varahommikuseks ülekandeks. Selleks palume pöörduda klienditeenindusese telefonil 661 6616 või kirjutada emailil [email protected].
  
Huvilised saavad tööd varahommikuse kirjakandjana
Suurem osa varahommikusi kirjakandjaid on tööle võetud, neist osa on endised Expo töötajaid, kuid on veel vabu kohti. Ootame tööle nii kogemustega töötajaid kui algajaid, sest koolitame ise välja ja toetame uue tööga alustamisel. Meie juurde on oodatud nii mehed kui naised. Vanus pole oluline, kui liikuv tööviis ja varahommikune tõusmine sobivad. Eriti ootame autosõiduoskusega kirjakandjaid. Huvilised saavad ühendust võtta telefonil 5354 4680 Grete Veeleid või [email protected]. Võimalus on ka kandideerida läbi tööportaalide CVkeskus ja CVonline. 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616