19.06
2023

Omniva alustab varahommikust lehekannet Tallinnas juunis ja juulis

Juunis ja juulis alustab Omniva varahommikust lehekannet Tallinnas. Üldjoontes jääb tellijate jaoks kõik samaks, lehe toob nüüd postkasti vaid Omniva kirjakandja.
 
Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul alustatakse Tallinnas varahommikust lehekannet kahes etapis arvestades pealinna perioodika tellijate suurt arvu ja piirkondlikke eripärasid. „Varahommikuseks lehekande alustamiseks on tehtud põhjalik ettevalmistus, kuid siiski võib esimestel nädalatel ette tulla  lehekandes viivitusi. Senine kogemus Viljandis, Pärnus ja Tartus on näidanud, et alguses kulub uutel töötajatel aega uute postiringide tundma õppimiseks ja tänavate ning postkastide üle leidmiseks. Kuna Tallinn on kõige suurem ja tihedama asustusega, siis on ka väljakutse sujuvaks lehekandeks selle võrra suurem,“ ütles Unt.
 
„Anname endast parima, et toimetada mitukümmend tuhat perioodikaväljaannet õigeaegselt tellitud aadressile. Kui juhtub, et leht ei ole varahommikul õigeaegselt postkastis, toome selle esimesel võimalusel järgi,“ lisas ta. „Kui lehetellija päeva jooksul siiski oma tellitud väljaannet kätte ei saanud, julgustame inimesi meile sellest julgelt teada andma e-posti aadressil [email protected],“ soovitas Unt. „Kontrollime üle, milline väljaanne nimetatud aadressile peaks jõudma ja miks see sinna jõudnud pole – kas see on tehnilise tõrke tõttu meie kanderingist välja jäänud või on seal muu probleem. Igal juhul on positiivne kui inimesed meie poole pöörduvad – see on meie jaoks väärtuslik sisend, et teenust muuta paremaks. Käsitleme igat kliendipöördumist personaalselt ja seetõttu võib esialgu vastamine võtta paar päeva aega. Igal juhul palume uue teenuse sisse töötamisel mõistvat suhtumist ja tolerantsust nende tublide töötajate suhtes, kes lehti kannavad ning kliendipöördumistele vastavad.“
 
Esimesena alustatakse kannet 20. juunil Kesklinnas, Mustamäel, Haaberstis, Lasnamäel ja Põhja-Tallinnas. Seal teenindatakse kokku ligi  37 000 perioodikaga seotud postkasti, neist 17 000 varahommikuses kandes ja 20 000 päevases kandes. Lehti hakkab varahommikul postkasti tooma 61 kirjakandjat nii jala kui autoga. Teises etapis, 3. juulil, alustatakse kannet Nõmmel, Hiiul, Kristiines ja Pirital. 
 
Väljaanne tuuakse varahommikul postkasti ajavahemikus kell 3.30-7.30 ja laupäeviti kella 8-ks. Kuna Omniva postikulleri kandering võib erineda varasema teenuse osutaja postiringist, võib kuller jõuda lehega konkreetsele aadressile kas pisut varem, samal ajal või ka pisut hiljem. Senine Omniva päevane postikanne jätkub tavapäraselt ja selles muudatusi hetkel plaanis ei ole.
 
Kellele teada anda kui hommikul ei ole lehte postkastis?
Kui leht ei ole varahommikul postkastis, toome selle esimesel võimalusel. Palume kirjutada e-posti aadressile [email protected]
 
Korteriühistutelt oodatakse välisukse võtmeid! 
Kõik korteriühistud ei ole veel jõudnud välisuste võtmeid üle anda Omnivale. Tegeleme hetkel aktiivselt võtmete saamisega ja oleme võtnud ühendust ühistute esindajatega.  Palume ühistutel ja majaomanikel kontrollida üle, kas nende maja võti on Omniva esindajale juba antud varahommikuseks kandeks. Selleks palume pöörduda klienditeenindusese telefonil 661 6616 või kirjutada e-posti aadressile [email protected].
  
Huvilised saavad tööd varahommikuse kirjakandjana
Suurem osa varahommikusi kirjakandjaid on tööle võetud, neist osa on endised Expo töötajaid, kuid on veel vabu kohti. Ootame tööle nii kogemustega töötajaid kui ka algajaid – koolitame uued kolleegid ise välja ja toetame uue tööga alustamisel. Kõige olulisem on, et kirjakandjana tööd alustavale inimesele sobib liikuv tööviis ja varahommikune ärkamine. Eriti ootame kirjakandjateks autosõiduoskusega inimesi. Huvilised saavad ühendust võtta telefonil 5358 4468 Birgit Brük või [email protected]. Võimalus on ka kandideerida läbi tööportaalide CV Keskus ja CV Online.
 
 
 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616