02.05
2023

Omniva alustab varahommikust lehekannet Pärnus

Omniva alustab täna, 2. mail perioodika varahommikust kannet Pärnu linnas ja selle ümbruses.

Omniva juhatuse liige Kristi Unt tõdes, et ettevalmistused varahommikuse perioodika kande ettevalmistuseks on sujunud plaanipäraselt.

„Pärnu linnas on üle 8000 perioodika tellija ja nende jaoks jääb üldjoontes kõik samaks ehk ajaleht tuuakse nagu varemgi postkasti – nüüd on siis Omniva kirjakandjate poolt,“ ütles Kristi Unt. „Meil on värske positiivne kogemus Viljandi linna perioodika kojukande alustamisest aprillis ja sealt saadud teadmised on olnud kahtlemata abiks tunduvalt suurema elanikonnaga ja suurusega Pärnu linna postiringide kujundamisel.“ 

Varahommikust perioodika kannet hakkavad Pärnus nii jalgsi kui autoga tegema paarkümmend kirjakandjat, kelle seas on ka varem Express Postis töötanud inimesi. „Hindame nende kogemust ning teadmisi, mis aitavad uuel postiringil tööle asudes kiirelt sisse elada. Päris uued töötajad koolitasime ise välja ja toetame alguses postiringide läbimisel,“ selgitas Omniva jaotuskeskuste lääne piirkonna juht Dagmar Sillar.

Esimestel päevadel toimub postiringide „sisse töötamine“ ja Omniva kirjakandjad annavad endast parima, et toimetada kõik ajalehed kiirelt ja turvaliselt tellitud aadressile. „Meil on Pärnus pikaaegne posti kojukande kogemus ja aadressid üldjuhul tuttavad, aga hommikuse postiringi ülesehitus ning teekond on siiski uus ning ka töötajad, kes lehti hakkavad tooma, on enamuses uued inimesed uuel töökohal ja seetõttu läheb alguses natuke aega, et saada teenuse osutamine võimalikult sujuvaks,“ lisas Sillar.

Omniva klienditeenindus ootab Pärnu elanikelt tagasisidet ja tähelepanekuid teenuse kohta. „Meie soov on pakkuda parimat teenust ja seetõttu on eriti esimestel päevadel oluline, et saaksime kiirelt info kui juhtub, et leht ei ole jõudnud tellijani,“ rõhutas Dagmar Sillar.  „Selleks palume helistada klienditeeninduse telefonil 661 6616 või kirjutada emailil [email protected]. Toome esimesel võimalusel lehe ära samal päeval.“

Korteriühistuid, kes pole veel edastanud Omnivale väliukse võtit/võtmeid, saavad need tuua Pärnu ja Riia maja postkontoritesse või otse Omniva jaotuskeskusesse aadressil Suur-Jõe tn 77, et tagada sujuv ja kiire varahommikuse lehekanne.

Suurem osa lehekandjaid on juba tööle asunud, kuid kui on veel huvilisi, kellele sobib varahommikune ärkamine ja liikuv töö, siis lehekandja ametikohal töötamiseks saab ühendust võtta telefonil 5354 8363 Liset Ratiste või kirjutada [email protected]. 

Omnival on üle Eesti 31 jaotuskeskust, kus valmistatakse ette piirkonna posti kanderingid. Kokku töötab üle Eesti ligi 800 postikullerit ja kirjakandjat, kes igapäevaselt viivad saadetisi kohale.

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616