05.06
2023

Omniva alustab juunis ja juulis varahommikust lehekannet Harjumaal ning Tallinnas

Juunis ja juulis alustab Omniva varahommikust lehekannet osaliselt Harjumaal ja Tallinnas. Üldjoontes jääb tellijate jaoks kõik samaks, vaid lehe toob nüüd postkasti Omniva kirjakandja.

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on Omniva hiljuti alustatud uue teenusena varahommikust lehekannet Viljandis, Pärnus ja Tartus ja sealne vahetu kogemus on olnud abiks kõige suuremate piirkondade - Harjumaa ja Tallinna lehekande ettevalmistamisel. „Homsest ehk 6. juunist hakkame tooma varahommikust lehte postkastidesse neis Harjumaa piirkondades, kus enne tõi Express Post,“ ütles Kristi Unt. „Viimasena alustame lehekannet Tallinnas, mis on plaanis kahes etapis juunis ja juulis, arvestades linna suurust ning tellijate arvu.“

Harjumaal hakkab 66 kirjakandjat teenindama ligi 15 000 varahommikuse lehekandega seotud postkasti. Omniva kirjakandja kandering võib erineda varasema teenuse osutaja postiringist, seetõttu võib ajaleht jõuda postkasti, kas pisut varem, samal ajal või ka pisut hiljem, kuid ikka ajavahemikus kell 3.30-7.30. Esimestel päevadel toimub postiringi „sisse töötamine“ ja anname endast parima, et toimetada lehed kiirelt ja turvaliselt tellitud aadressile. Aadressid on üldjuhul meile tuttavad ja postiringid varasemalt teada, kuid kuna hommikuse kanderingi ülesehitus on uus ning ka töötajad on uued, siis võib minna natuke aega, et saada teenuse osutamine võimalikult sujuvaks. Senine Omniva postikanne Harjumaal ja Tallinnas jätkub tavapäraselt ja seal muudatusi hetkel plaanis ei ole.

Kellele teatada kui hommikul ei ole lehte postkastis?

Ootame tagasisidet teenuse kohta, eriti esimestel päevadel ja kui juhtub, et leht ei ole jõudnud nendeni. Selleks palume helistada klienditeeninduse telefonil 661 6616 või kirjutada emailil [email protected]. Toome esimesel võimalusel lehe järgi.  

Korteriühistutelt oodatakse välisukse võtmeid! 

Kõik korteriühistud ei ole veel jõudnud välisuste võtmeid üle anda Omnivale. Tegeleme hetkel aktiivselt võtmete saamisega ja oleme võtnud ühendust ühistute esindajatega.  Palume ühistutel ja majaomanikel kontrollida üle, et kas nende maja võti on Omniva esindajale juba antud varahommikuseks ülekandeks. Selleks palume pöörduda klienditeenindusese telefonil 661 6616 või kirjutada emailil [email protected].

Huvilised saavad tööd varahommikuse kirjakandjana

Suurem osa varahommikusi kirjakandjaid on tööle võetud, neist osa on endised Expo töötajaid, kuid on veel vabu kohti. Ootame tööle nii kogemustega töötajaid kui algajaid, sest koolitame ise välja ja toetame uue tööga alustamisel. Meie juurde on oodatud nii mehed kui naised. Vanus pole oluline, kui liikuv tööviis ja varahommikune tõusmine sobivad. Eriti ootame autosõiduoskusega kirjakandjaid.  Huvilised saavad ühendust võtta telefonil 5358 4468 Birgit Brük või [email protected]. Võimalus on ka kandideerida läbi tööportaalide CV Keskus ja CV Online.

 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616