17.12
2021

Olulised kuupäevad: pakkide ja kirjade saatmine jõuluajal ja aastavahetusel

Pakkide ja kirjade saatmise tipphooaeg on käes. Pühade eel saadetakse ligi pool kogu aasta kirjade mahust ning rõõmuga täidetud pakke oodatakse tavapäraselt oluliselt rohkemates kodudes. Lähenevatel riigipühadel puhkavad paljud Omniva usinad töötajad, mistõttu teavitame meie tööaegadest jõulude ja aastavahetuse ajal.

Kui on soovi jõuluks Eesti-siseselt pakiautomaadiga pakki saata, siis tuleb see teele panna hiljemalt 22. detsembril enne pakiautomaadi tühjendamise aega. 23.detsembril täidame pakiautomaate kuni viimane pakk on jõudnud pakiautomaati.
Omniva paneb kõigile südamele, et peale paki saamise teavitust palume minna pakile ruttu järele. Praegu täidame pakiautomaate mitu korda päevas ja nii jõuab rohkem rõõmuga täidetud pakke kiiremini saajateni.
Eesti-sisesed jõulukaardid jõuavad jõuluks kohale, kui need teele panna hiljemalt 21. detsembril enne kirjakasti tühjendamise aega. Kuni aasta lõpuni tühjendame kõiki kirjakaste 5 korda nädalas.
 
Oluline on teada, et pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist ei toimu 24.–26.detsembril ja uue aasta esimesel päeval, samuti on sel ajal suletud postkontorid. Pühadele eelnevatel päevadel, st 23. ja 31. detsembril töötavad postkontorid lühendatud graafiku alusel. Endale lähima postkontori täpsemad lahtiolekuajad leiab siit.
 
23.–26. detsembril teele pandud pakid jõuavad sihtkoha pakiautomaati hiljemalt 28. detsembriks.

24.–26.detsembril töötab Omniva klienditeenindus 9.00–15.00 ja aasta viimasel päeval 9.00–17.00. Klienditeenindus on suletud 01.jaanuaril 2022.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616