Omniva uudised

11.04
2023

Universaalsele postiteenusele hakkavad kehtima uued hinnad alates 10. maist

Alates 10. maist hakkavad universaalsele postiteenusele kehtima uued hinnad. Muudatus puudutab riigisisese ja rahvusvahelise kirja ning standardpaki teenust.

Riigisisese standardkirja saatmine hakkab maksma 1,30 eurot ja rahvusvahelise standardkirja saatmine 2,60 eurot. Siseriiklike täht- ja väärtsaadetiste saatmine hakkab maksma 6 eurot. Samuti muutuvad suurema kaaluga liht- ja maksikirjade saatmise hinnad.

Kuni 1 kg raskuse siseriikliku postipaki saatmise hind hakkab maksma 6,30 eurot. Muutuvad ka teised siseriiklike ja rahvusvaheliste postipakkide saatmise hinnad. Hinnatõus ei puuduta pakiautomaadi kaudu saadetava paki hinda, mis jääb endiselt soodsaimaks pakisaatmise viisiks ja on ka kõige enam kasutatavam. Eelvormistatult saab pakiautomaadist saata pakki ka enamikesse Euroopa riikidesse. Samuti jääb samaks kullerteenuse hind. 

Terviklik, alates 10. maist kehtiv universaalse postiteenuse riigisisese ja rahvusvahelise kirja hinnakiri on avaldatud siin ning riigisisese ja rahvusvahelise standardpaki hinnakiri siin Omniva kodulehel.

Universaalse postiteenuse hinnamuudatused kinnitatakse majandus- ja kommunikatsiooniministri määrusega Konkurentsiameti heakskiidul. 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616