Omniva uudised

10.02
2023

Omniva avas Kuressaare uue põlvkonna postkontori

Täna, 10. veebruaril avas Omniva tuleviku postkontori Kuressaare linnasüdames. Senises asukohas paiknevas uuenenud postkontoris on klientide jaoks olemas kõik vajalik uue põlvkonna postiteenusteks. Pakutakse senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ning kliendikesksemat teenindust.
  
Vaata esimesi pilte postkontorist SIIT! Pidulikul avamisel lõikasid lindi läbi Saaremaa abivallavanem Liis Lepik ja Omniva juhatuse liige Kristi Unt. 
 
“Posti- ja pakiteenus areneb kiiresti. Vaatamata sellele, et üha rohkem eelistatakse pakiautomaate, on jätkuvalt postiteenuseid, mida soovitakse kasutada just postkontoris kohapeal. Nüüd on Kuressaares nii kohalikele kui ka saare külalistele loodud kaasaegsed tingimused uue põlvkonna postiteenusteks ja ootame kõiki külastama uut kontorit!” ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt
 
Uuenenud postkontoris on varasemast rohkem tähelepanu pööratud ka keskkonna säästmisele – müügil on loodussõbralikud pakendid ja pakkelahendused. „Tulime välja pakendite „võta ja jäta“ keskkonnasäästliku lähenemisega, mis võimaldab kasutatud pakendid kontorisse jätta, et järgmised kliendid saaksid oma saadetised nendega teele saata,” lisas Unt. 
 
Kristi Unt rõhutas, et Omniva on tugeva sotsiaalse vastutustundega ettevõte. “Soovime olla seal, kus inimesed meie teenuseid vajavad ning kus on neile lihtne ligi pääseda,” sõnas Unt ja rõhutas, et kõik tuleviku postkontorid on ligipääsetavad ka erivajadustega inimestele.
 
Uue sisekujundusega postkontoris on ühe uuendusena ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja erinevaid meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilisi postmarke, postkaarte ja teisi postitooteid. Saalis on kesksel kohal pakkelaud, kus kliendid saavad saadetised, näiteks kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt teele panna. Lisaks on kaks avatud ligipääsuga teenindusletti, kus meie pikaaegse töökogemusega teenindajad aitavad kiirelt ja mugavalt vormistada soovitud postiteenuseid.
 
„Saarlased külastavad Kuressaare postkontori tihedalt erinevate teenuste saamiseks. Kontoris tehtud postiteenustest moodustasid eelmisel aastal üle poole postitoodete ostud, neist populaarseimad oli postmargid, ligi kolmandiku moodustasid saadetiste vormistamine ja lisaks tehakse näiteks perioodikatellimusi ning vähemal määral ka makseid,“ rääkis Kristi Unt.  „Kuressaare postkontoril on läbi aastate välja kujunenud ka oma püsikliendid, nii mõnedki neist on filatelistid, keda saame alati rõõmustada uute postmarkide välja andmisega.“
 
Tuleviku postkontorite lahenduse töötas välja Urmas Pastarus koostöös  tunnustatud sisearhitektide Raul Tiituse ja Birgit Palkiga büroost PINK. Lisaks kannavad klienditeenindajad kaelas pilkupüüdvat Omniva värvides kaelaehet, mille valmistasid Ken ja Moonika Ruut. 
 
Kuressaare postkontor on kuues uue kontseptsiooniga postkontor, mis on avatud alates möödunud aasta detsembrist. Järgmisena avatakse uus postkontor Rakveres ja Tartus. Järgmise kolme aasta jooksul uuendatakse kõik Omniva postkontorid.
 

Fotod pildistas fotograaf Valmar Voolaid. 
 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616