05.12
2022

GALERII: Omniva avas täna pidulikult esimese kaasaegse postkontori Tallinna Kaubamajas

GALERII: Omniva avas täna pidulikult esimese kaasaegse postkontori Tallinna Kaubamajas 
 
Täna avati Omniva esimene uue kontseptsiooniga tuleviku postkontor Tallinna Kaubamaja galeriis, aadressil Gonsiori tn 2.

Vaata meeleolukat galeriid SIIT.

“Posti- ja pakiäri muutub suure kiirusega. Sõltumata inimeste tugevast eelistusest kasutada pakiautomaate, on endiselt postitoiminguid, mida soovitakse teha just postkontoris kohapeal. Uuenevates postkontorites on meie klientidele selleks loodud kõik kaasaegsed ja nutikad võimalused, alates laiast toodete valikust kuni mitmekülgsete teenusteni,” ütles Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. 
Kaasaegse sisekujundusega postkontor on varasemast keskkonnasäästlikum - müügil on keskkonnasõbralikud pakendid ja pakkelahendused. Uus asukoht on lihtsamini ligipääsetav sh ka erivajadustega inimestele. Uuendusena on kontoris ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilised postmargid, postkaardid ja teised postitooted. Saalis on kesksel kohal pakkelaud ja saabuvate jõulude eel saavad kliendid kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt saata teele.
 
Avamisel käis ka ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan, Tallinna Strateegiakeskuse ettevõtlusdirektor Kalle Killar ja postmargi emissioonikomisjoni esimees, TTÜ emeriitprofessor, Eesti Filatelistide Liidu esimees Rein-Karl Loide ja komisjoni liige ja kunstiala ekspert Mariina Mälk ning Omniva nõukogu esimees Martti Kuldma.  

Gonsiori tänav 2 paiknevasse postkontori külastamiseks on mitu võimalust: pääseb nii Tallinna Kaubamaja B korpuse Laikmaa tänava kui ka Kaubamaja tänava poolsest sissepääsust. Lisaks saab kontorisse ka Kaubamaja kodumaailmast eskalaatoriga alla, esimesele korrusele sõites. Postkontor on avatud esmaspäevast reedeni kell 10-19 ja laupäeval 10-15. Pühapäeval on postkontor suletud.
 
Lähiajal avatakse veel 7 uut postkontorit ja järgmise kolme aasta jooksul uuendatakse kõik Omniva postkontorid üle Eesti. Tuleviku postkontorite lahenduse töötas välja Urmas Pastarus koostöös tunnustatud sisearhitektide Raul Tiituse ja Birgit Palkiga büroost PINK. 

 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616