Omniva uudised

12.09
2022

Uued pakiautomaadid lisandusid Viljandi-, Harju- ja Raplamaale!

Paigaldasime eelmisel nädalal viis uut pakiautomaati, neist kolm Viljandimaale ning pakiautomaadi said juurde ka Harju- ja Raplamaa.

Viljandi vallas on uued pakiautomaadid Viiratsi ja Mustla alevikus. Viiratsis asub pakiautomaat Tiigi tn 4 ja selle tühjendamise aeg on esmaspäevast reedeni kell 13.00 ja laupäeval kell 11.00. Mustlas paikneb pakiautomaat Post tn 52 ja seda tühjendatakse esmaspäevast laupäevani kell 9.00. Viljandi linna paigaldati pakiautomaat Männimäe Maksimarketi juurde, Puidu tn 2, mida tühjendatakse esmaspäevast reedeni kell 17.00 ja laupäeval kell 13.00. Uus pakiautomaat lisandus ka Raplamaale,  Kivi-Vigalasse,  Kiriku tee 4 ja seda tühjendatakse esmaspäevast laupäevani kell 9.00. Harjumaal, Harku vallas töötab uus pakiautomaat Harku raamatukogu juures, Instituudi tee 5 ning tühjenduse aeg on esmapäevast laupäevani kell 7.30.

Saadetisi saab saata Omniva pakiautomaatidesse Eestis, Lätis ja Leedus, postkontoritesse või tellida kulleriga kohale viimine. Lisaks saab pakiautomaadist saata kuni L suuruses pakki ka mujale Euroopa Liidu piires. Omniva pakiautomaadid asuvad õues ja on ligipääsetavad kellaajast ning nädalapäevast sõltumata. 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616