Omniva uudised

09.12
2022

Uksed avasid uues kuues Järve ja Kristiine keskuse postkontorid!

8. detsembril avasime teise ja 9. detsembril kolmanda uue kontseptsiooniga postkontori Tallinna Järve ning Kristiine Keskuses. Värskelt avatud kontorid ootavad kõiki tutvuma ja pakke ning kirju koheselt teele saatma!

Mõlemad postkontorid asuvad keskuses endises, juba tuttavas asukohas, kuid uuendatud kaasaegse sisekujundusega ruumides, kus on olemas kõik vajalik uue põlvkonna postiteenusteks. Postkontorid on varasemast keskkonnasäästlikumad - müügil on keskkonnasõbralikud pakendid ja pakkelahendused. Uuendusena on kontorites ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilised postmargid, postkaardid ja teised postitooted. Saalis on kesksel kohal pakkelaud ja saabuvate jõulude eel saavad kliendid kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt saata teele.

Kogu kontorite lahendus on loodud moodulitena, et sisu oleks võimalik vajadusel muuta või uuendada, tagades tänases muutlikus maailmas kestliku ja pikaajalise kasutuse. Avatud, kerge ning helge keskkond koos hästi läbimõeldud kasutuskogemusega on siin iseloomustavateks märksõnadeks.
 
 
Vaata esimesi pilte Järve postkontorist SIIT 
Avamise pildid Kristiine postkontorist leiad SIIT

Tere tulemast tutvuma uute poskontoritega!  
 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616