Omniva uudised

05.12
2022

Tallinna Finesti postkontor kolis Tallinna Kaubamajja

Seni pealinnas, Pärnu maanteel paiknenud Finesti postkontor kolis uude asukohta – Tallinna Kaubamaja B korpuse galeriisse. Täna, 5. detsembril linna südames avatud postkontoris on olemas kõik vajalik seoses postiteenuste- ja e-kaubandus
 
Kaasaegse sisekujundusega postkontor on varasemast keskkonnasäästlikum - müügil on keskkonnasõbralikud pakendid ja pakkelahendused. Uus asukoht on lihtsamini ligipääsetav sh ka erivajadustega inimestele. Uuendusena on kontoris ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilised postmargid, postkaardid ja teised postitooted. Saalis on kesksel kohal pakkelaud ja saabuvate jõulude eel saavad kliendid kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt saata teele.
 
Gonsiori tänav 2 paiknevasse postkontorisse on mitu võimalust külastamiseks: pääseb nii Tallinna Kaubamaja B korpuse Laikmaa tänava kui ka Kaubamaja tänava poolsest sissepääsust. Lisaks saab kontorisse ka Kaubamaja kodumaailmast eskalaatoriga alla, esimesele korrusele sõites.
 
Postkontor on avatud esmaspäevast reedeni kell 10-19 ja laupäeval 10-15. Pühapäeval on postkontor suletud.
 
Ootame jõulupakke- ja kaarte saatma!
 
 



 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616