Omniva uudised

20.06
2022

Omnivas on Tagurpidi jõulud!

Omnival on kuni 26. juunini kestev kampaania nimega Tagurpidi jõulud.
Kampaania eesmärk on tekitada kevad-suvisel ajal samasugune mõnus (pühade)meeleolu nagu jõulude ajal, ainult palju suvisemas võtmes.
Kampaania ajal julgustame tegema samu asju, mida jõulude ajal, ainult teistpidi ja jaanipäevalikus võtmes. Iga nädal tuleb uus aktsioon!

Esimese nädala (23.05-29.05) teema oli jõululuuletuste tagurpidi lugemine. Teise nädala (30.05-05.06) teema oli puude istutamine ja kutsusime tegema suviseid ettevalmistusi jõuludeks puude istutamise näol.  
Kolmandal nädala (06.06-12.06) kutsusime inimesi ebavajalikele kinkidele uut elu andma, neljandal nädalal (13.06-19.06) saatsime jaanikaarte, et jagada suviste pühade ajal rõõmu oma lähedastele.
Nüüd on käes Tagurpidi jõulude kampaania finaal ehk pühadenädal on käes! 

“Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi…”
Kes meist seda laulu ei teaks ja kes julgeb öelda, et see tempokas viis jalga tatsuma ei pane? 
Jaanipäevapidustustega lõppeva nädala puhul kutsume kõiki mõtlema just nendele lauludele, ilma milleta te jaanipäeva ette ei kujuta. Ning muidugi soovime, et te oma lemmikuid meiega ka jagaks! 

Postita meie Facebooki lehele oma lemmiklood ning meie paneme neist kokku playlisti, mille saad mugavalt juba pühade ajal ette võtta ja päevaks mängima panna. Võib-olla peidab seal end mõni täitsa uus ja alles klassikaks saamist ootav muusikapala või juba unustatud vana lugu, mida on tore taaselustada. 
Igihaljaid jaanilugusid pole ehk päriselt nii palju kui talviseid traditsioonilisi palasid, aga “Oh, keeruta-lennuta linalakk neidu!” viisijupp on ju sisuliselt suvine versioon “Küll on kena kelguga..” jõululoost? 
Või kui mõeldagi laiemalt suvele ja juba moodsamatele lugudele, siis ehk on sinu lemmik hoopis Getter Jaani ja Koit Toome “Valged ööd”? Või mõni nublu või reketi hea rütmiga ja humoorikas lugu? Ja kas Taukari “Seitsme tuule poole” pole mitte täiuslik suvehümn? Või üheksakümnendate klassikasse kuuluv Code One’i “Sellest saab meie suvi”? 
Paneme nüüd pead tööle, et jaanideks saaks kokku parim Eesti suvemuusika playlist. Kõikide osalejate vahel loosime välja bluetooth kõlari, et parim muusika saadaks ka suvistele seiklustele minnes!
 
“Ütle, kust ma rada teha tohin – igal pool on noor ja õitsev hein!”
 
Häid pühi!
 

 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616