Omniva uudised

15.06
2022

Omniva postkontorid saavad uue näo ja sisu

Omniva uuendab oma postkontoreid ja kuulutas kontorite ümberehituseks välja hanke partneri leidmiseks. Esimene uue välimusega postkontor avatakse aasta lõpus. Järgmise kolme aasta jooksul uuendatakse üle Eesti kõik postiasutused.
 
Omniva brändijuhi Mari-Liis Küppari sõnul on ettevõttes lähtuvalt uuest strateegiast toimumas palju muutusi innovaatilisuse ja kaasaegsuse suunas, et pakkuda klientidele parimat. Postkontorite ümberehitamine on osa planeeritud muutustest ja pikaaegne investeering paremasse klienditeenindusse.
 
„Uuenduste fookuses on klient – kaasajastame oma teeninduskeskkonda ja laiendame kaubavalikut. Muudame postkontorite keskkonna meeldivamaks, sisukamaks ja mugavamaks nii kliendile kui töötajale. Selliseks, mis kutsub inimesi sisse astuma,“ ütles Küppar. „Kuigi inimeste harjumused on muutunud ja eelistatakse üha rohkem pakiautomaate, siis jätkuvalt on vajadus paljude teenuste järele meie kontorites kohapeal. Soovime olla kliendile toeks, pakkudes otsesuhtlust, nõustavat ja kvaliteetset teenindust, et paki või kirja saatmine oleks meeldiv kogemus.“
 
Postkontori sisekujundus ja teeninduslahendused lähtuvad klientide vajadustest. Märksõnadeks on avatus, nõustav müük, digitaalsed lahendused jt. Olulise uuendusena näeb kontorites senisest rohkem ekraane koos vajaliku teabega kliendi jaoks. Sisustuses on plaanis kasutada klaasi, metalli ja puiduimitatsiooni. Kuna kontorites hakatakse pakkuma senisest erinevat kaubavalikut, siis muutub väljapanekumööbel ja paigutus. Saalis hakkab kesksel kohal paiknema pakkelaud, sest enamik inimestest käib postkontorites pakke saamas või saatmas. Uuendusena hakatakse pakkuma ka valikut pakki panemiseks ja kingituseks saatmiseks, seda eriti pühade või tähtpäevade jaoks. 
 
Esimesena saavad uue näo ja sisu kaheksa kõige suurema külastatavusega kontorit, mis ei ole läbinud viimase paari aasta jooksul uuenduskuuri. Need on Keila, Rakvere, Kuressaare, Tartu Kvartali ning Tallinna kesklinna, Kristiine, Arsenali ja Järve postkontorid.
 
Hankega otsitakse koostöös Uplift OÜ ja PINK OÜ väljatöötatud sisekujunduskontseptsioonile terviklahenduse pakkujat postkontorite ümberehitamiseks. Hankepakkumuste esitamise tähtaeg on 15. juuli. Hankekutsega saab tutvuda riigihangete registris.
 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616