Omniva uudised

12.09
2022

Omniva kutsub saarlasi osalema pakikapi pilootprojektis!

Omniva paigaldab Saaremaale esimesed pakikapid ja kutsub saarlasi katsetama ühendatud posti ja paki saamise võimalusi.
 
„Omniva testib uut lahendust, mille kasutamisel ei pea minema oma pakkidele järele postkontorisse või pakiautomaati, vaid need saab kätte endale sobival ajal kodule lähedal asuvast pakikapist koos oma tavapostiga. See teenus sobib hästi neile, kes tellivad palju e-poodidest, mille trend on jätkuvalt kasvav. Lisaks inimestele, kelle jaoks pakiautomaat asub kaugemal või tavapärasest liikumisteekonnast eemal,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt. “Pilootprojektiga testime, millises suunas saame teenust veel arendada. E-kaubanduse trend on personaliseeritud teenused, kuhu suunas ka Omniva on liikumas.“
 
Pakikapp on 3 lahtriga kogukonna kapp, mis paigaldatakse näiteks kodutänava algusesse ja sobib kolmele perele, kus igal perel on oma lahter. Pakikapid sobivad hästi väikestele kogukondadele, kus lähestikku asuvad pered saavad pakikapi koos paigaldada ja kasutada.  Eraisiku pakikapi lahtrisse toimetab Omniva lisaks tavapostile kõik kuni M-suuruses pakid*, mis ei vaja kätte toimetamiseks isikutuvastust ega tasumist. Pakikapi teenus on tasuline ja kuutasu ühe lahtri kohta on 4,99 eurot.
 
Pakikapi tellimiseks tuleb kirjutada [email protected] oma soov ja Omniva esindaja võtab ühendust. Küsimuste korral kirjuta [email protected] või helista 5467 0476. Kuna testimisele läheb 50 kolme lahtriga kappi, siis saab piloodis osaleda maksimaalselt 150 klienti.
 
Pakikappide paigaldamist alustatakse oktoobris ja piloodi esimene faas kestab 3 kuud. Kui projekt on edukas, siis on kavas pakikappidega laieneda ka teistesse piirkondadesse Eestis.
 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616