Omniva uudised

09.03
2023

Omniva kaheksas tulevikupostkontor avas uksed Tartu Kvartali keskuses

Omniva avas täna, 9. märtsil tulevikupostkontori Tartu Kvartali keskuses. Endises asukohas on uuenenud postkontoris klientide jaoks olemas kõik vajalik uue põlvkonna postiteenusteks. Pakutakse senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ning kliendikesksemat teenindust.
 
Vaata esimesi pilte postkontorist SIIT! Pidulikul avamisel lõikasid lindi läbi Omniva juhatuse esimees Mart Mägi ja Tartu linnapea Urmas Klaas, kes seejärel pani ka oma tervitused postkaardiga teele.
 
“Posti- ja pakiteenus areneb kiiresti. Vaatamata sellele, et üha rohkem eelistatakse pakiautomaate, on jätkuvalt postiteenuseid, mida soovitakse teha just postkontoris kohapeal. Nüüd on Tartus nii kohalikele kui ka külalistele loodud kaasaegsed tingimused uue põlvkonna postiteenusteks ja ootame kõiki külastama uut kontorit!” ütles Mart Mägi.
 
Uuenenud postkontoris on varasemast rohkem tähelepanu pööratud ka keskkonna säästmisele – müügil on loodussõbralikud pakendid ja pakkelahendused. „Tulime välja pakendite „võta ja jäta“ keskkonnasäästliku lähenemisega, mis võimaldab kasutatud pakendid kontorisse jätta, et järgmised kliendid saaksid oma saadetised nendega teele saata,” lisas Mägi
 
Mart Mägi rõhutas, et Omniva on tugeva sotsiaalse vastutustundega ettevõte. “Soovime olla seal, kus inimesed meie teenuseid vajavad ja neile on lihtne ligi pääseda,” sõnas Mägi ja rõhutas, et kõik tulevikupostkontorid on ligipääsetavad ka erivajadustega inimestele.
 
Uue sisekujundusega postkontoris on ühe uuendusena ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja erinevaid meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilisi postmarke, postkaarte ja teisi postitooteid. Saalis on kesksel kohal pakkelaud, kus kliendid saavad saadetised, näiteks kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt teele panna. Lisaks on neli avatud ligipääsuga teenindusletti, kus meie pikaaegse töökogemusega teenindajad aitavad kiirelt ja mugavalt vormistada soovitud postiteenuseid.
 
„Tartus on kokku viis postkontorit ja neid külastatakse erinevate teenuste saamiseks tihedalt. Kontoris tehtud postiteenustest moodustasid eelmisel aastal 70% postitoodete ostud, neist populaarseimad oli postmargid, ligi neljandiku moodustasid saadetiste vormistamine ja lisaks vahendatakse makseid ning vähemal määral vormistatakse ka perioodikatellimusi,“ rääkis Omniva Lõuna piirkonna postiasutuste juhataja Lylian Peek. „Tartu Kvartali postkontoril on oma püsikliendid, nii mõnedki neist on filatelistid, keda saame rõõmustada uute postmarkide välja andmisega.“
 
Tuleviku postkontorite lahenduse töötas välja Urmas Pastarus koostöös tunnustatud sisearhitektide Raul Tiituse ja Birgit Palkiga büroost PINK. Lisaks kannavad klienditeenindajad kaelas pilkupüüdvat Omniva värvides kaelaehet, mille valmistasid Ken ja Moonika Ruut.
 
Tartu postkontor on kaheksas uue kontseptsiooniga postkontor, mis on avatud alates möödunud aasta detsembrist. Järgmisena on kavas avada uus postkontor aasta teises pooles. Järgmise kolme aasta jooksul uuendatakse kõik Omniva postkontorid.
 
Fotod pildistas fotograaf Kaarel Kõvatu.
 
 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616