Omniva uudised

03.10
2022

Kus töötab jõuluvana siis, kui ei ole parasjagu pühad? Omniva uus teleklipp annab vastuse

Täna, 3. oktoobril algab Omnivat imagokampaania, mis kestab lainetena jõuludeni. Selles tutvustame uue teleklipi abil meie inimlikku, sooja ja hoolivat ettevõtet.
 
Meie teleklipi peategelane on Kris, kes kangesti meenutab jõuluvana. Me kõik teame, mida jõuluvana teeb ühel päeval aastas, see klipp aga annab vihje, kus ta võiks töötada ülejäänud 364 päeval.
 
Krisi karakteri kaudu räägime lugu sellest, kuidas Omnivas pingutame kõik selle nimel, et jõulud õnnestuksid. Me kohtleme iga saadetist kui kingitust, rõhutades seeläbi meie kõrgeid kvaliteedistandardeid ja klientide väärtustamist. Ühtlasi usume, et kampaania toetab meie müüki kõrghooajal ja paneb inimesi alateadlikult tegema „oranži valikut“. Investeerides oma brändi ja selle eristuvusse, tõstame oma konkurentsieelist.
 
Teleklipp on filmitud Omniva logistikakeskuses, Rukki teel ja valminud koostöös Baltikumi juhtiva loovagentuuriga McCANN Riga. Teleklipp linastub kõigil kolmel koduturul ja on hea näide ülebaltilisest koostööst.
 
Kampaaniaperioodi vältel, 03.10.-24.12 on meie reklaamid teles, veebis ning LED-väliekraanidel. Kasutame nii kohalikke kanaleid, näiteks Delfi kui ka rahvusvahelisi kanaleid ehk Google Display, Facebook, Instagram ja Youtube. Nii loodame jõuda võimalikult suure osani sihtrühmast, kelleks on 18–65-aastased Eestis elavad inimesed. 
 
Hiljutise BRAND CAPITALI Baltikumi armastatuimate brändide uuringus hinnati Omniva kõige kiiremini kasvavaks brändiks Baltikumi. Eestis oleme aastaga tõusnud 13 kohta, 4. positsioonile. Need tulemused on heaks indikaatoriks, et meie aasta alguses lansseeritud brändiuuendust on märgatud ja inimesed on selle positiivselt vastu võetud. Senini on meie uus bränd tarbijatele avaldunud ennekõike visuaalses formaadis, esmaspäevast, 3. oktoobrist jooksma hakkav telekampaania avab brändi lugu laiemalt.

Teleklippi vaata siit https://www.youtube.com/watch?v=IjiaeB3JqXM
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616