Omniva uudised

14.11
2022

Kuidas olla jõuluvana juures heas kirjas?

Kuidas olla jõuluvana juures heas kirjas? See on lihtne – tule oma pakile ruttu järele. Täna, 14. novembril algab Omniva kuni jõuludeni kestev kampaania, millega kutsutakse kliente üles oma pakkidele kiiresti järele tulema.
 
Jõulueelsel ajal suureneb pakkide saatmine tuntavalt, mistõttu on väga oluline, et pakid ei jääks pikalt pakiautomaati seisma, vaid teeksid ruumi uutele ja uutele tulijatele.
 
Kampaania on peamiselt eetris teles ning sotsiaalmeedias. Põnevuse lisamiseks viiakse nende nädalate jooksul sotsiaalmeedias läbi ka Omniva pakispordi meistrivõistlused. Nende käigus avaldatakse igal nädalal kolm kiireimat pakil järel käijat: nende eesnime, pakiautomaadi asukoha ja aja, mis kulus pakisõnumi saamisest paki välja võtmiseni. Nii on inimestel tore vaadata, kas nad tunnevad võitjate seast ära enda, oma sõbra või pereliikme. Iga nädala kiireimale on auhind!
 
Ka Sina saad olla jõuluvana juures heas kirjas, kui käid samuti võimalikult kiiresti oma pakkidel automaadis järel, et teisedki pakisaajad saaksid oma saadetised ruttu kätte.
 
Kampaania „Tule pakile järele“ kestab 14.11–25.12.22. Vaata kampaania klippi SIIT.
 
 

Tagasi
PRESSIKONTAKT
 

E-post: [email protected]

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616