05.11
2020

Viiruse leviku tõttu toimetatakse kullerpakid Leedus ajutiselt pakiautomaatidesse

Seoses COVID-19 eriti kiire levikuga Leedus, võetakse Leedus kasutusele erimeetmed ka pakiteenuste osutamisel. Alates tänasest suunatakse pakiautomaatidesse kõik eraisikute kullerpakid, mis oma mõõtmetelt ja kaalult sinna sobivad. Äriklientide kullerpakid toimetatakse endiselt kohale kullerteenusega, kuid antakse üle kontaktivabalt ja võimalusel vabas õhus. Kontaktivabalt tehakse ka kullepakkide korje.

Viiruse leviku tõkestamiseks ning turvalise teenuse pakkumiseks kannavad kullerid maske ja kaitsekindaid ning puhastavad pakiautomaadi ekraani, ekraani servad ja makseterminali pinna desinfitseeriva vahendiga igal teeninduskorral.

Omniva pakiautomaadid on kättesaadavad kellaajast ja nädalapäevast sõltumata, need asuvad õues, kus inimesi on vähem ja nakatumise risk on madalam. Pakiautomaatide puutetundlikke ekraane puhastatakse regulaarselt, kuid automaati saab kasutada ka ilma ühiskasutatavate pindadega füüsiliselt kokku puutuma: Omniva pakiautomaadi ekraan toimib ka kinnastega ning kauba eest tasumisel on kõikides automaatides võimalik kasutada kontaktivaba viipemakset.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616