11.11
2016

Tänavune jõulupostmark toob jõuluhõngu

18. novembril ilmub Eesti Postil piparkoogilõhnaline jõulupostmark. 0,65 eurose tariifiga mark on alates ilmumispäevast saadaval kõigis postkontorites üle Eesti.
 
Indrek Ilvese kujundatud piparkoogimotiiviga ning piparkoogilõhnalist postmarki trükitakse 600 000 tk. Tänu piparkoogilõhnale on marki ideaalne kasutada jõulukaartide ning –kirjade saatmiseks.
 
Lisaks siseriikliku tariifiga jõulumargile ilmub ka jõulukuusemotiiviga Riho Luuse kujundatud Euroopa tariifiga (1,40 eurot) jõulumark, mille tiraažiks on 200 000 tk. Euroopa tariifiga mark on aga erinevalt eesti omast lõhnatu.
 
Mõlemat jõulumarki saab soetada 10-margiste margipoognatena. Ühtlasi ilmuvad koos markidega 18. novembril ka esimese päeva ümbrikud ning Tallinna postkontoris aadressil Narva mnt 1 on kasutusel ka esimese päeva templid.
 
Rocca al Mare keskuses, Viru Keskuses, Tartu ning Talinna Kaubamajas, Stockmannis, Mustamäe Keskuse RIMIS ning Ülemiste Keskuse RIMIS asuvad lisaks jõulumarkidele ka spetsiaalsed jõulukirjakastid, kuhu on võimalik kohe ka oma jõulusoovid kirjadega postitada. Nii saab jõulumargid osta ning jõulukaardid teele panna kõik ühest kohast muude toimetuste kõrvalt.
 
Tänavused Eesti Posti jõulumargid trükkis Cartor Security Printing. Jõulumargid on alates ilmumispäevast saadaval kõigis postiasutustes üle Eesti ning mõni päev hiljem ka kõigis hästi varustatud kauplustes.


 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616