19.04
2021

Omniva kutsub kaasa rääkima, milline hea Eesti asi võiks saada margile

Alates tänasest saavad kõik inimesed pakkuda Omniva margikonkursi ,,Head Eesti asjad’’ raames, milline eestimaalaste jaoks oluline asi võiks leida oma koha postmargil. Ideid oodatakse aadressil omniva.ee/headeestiasjad.
 
,,Kirjade ja kaartide saatmine on inimeste jaoks aina rohkem seotud emotsioonide jagamisega, mitte lihtsalt info edastamisega. Kirja saatmise juurde kuuluv mark peab samuti selle muutusega kaasas käima ja kajastama saatja jaoks olulisi objekte, sündmusi, tegevusi või inimesi. Seetõttu ootamegi, et rahvas ütleks siinkohal sõna sekka, mis on nende jaoks kõige südamelähedasem Eesti asi, mida maailmaga postmargi vahendusel jagada,’’ selgitas ,,Head Eesti asjad’’ postmargikonkursi ideed Omniva erakliendi segmendi juht Sandra Krusel.
 
Oma ideid saab esitada leheküljel omniva.ee/headeestiasjad kuni 2. maini 2021. Juba olemasolevate markidega saab tutvuda ja uuteks ideedeks inspiratsiooni koguda Omniva e-poest. Kõigi konkursil osalenute vahel loosib Omniva välja kolmeosalise auhinnakomplekti. Võitjale saadetakse tema soovi järgi kujundatud poognatäis marke. Lisaks on tal võimalik valida Omniva meenetoodete seast endale meelepärase margipildiga t-särk ja riidest kott.
 
Pärast esmast ideekorjet valib Eesti Posti žürii välja 10 parimat margiideed ja alates 5. maist 2021 algab rahvahääletus. ,,Lisaks ideede esitamisele soovime inimesi kaasata ka otsustusprotsessi, et välja valida, milline on see kõige parem Eesti asi, mis augustis kaunile postmargile jõuab,’’ kirjeldas Krusel konkursi käiku. Postmargile annab kuju ja vormi margikunstnik Indrek Ilves.
 
Alates augustist on võimalik marki ,,Head Eesti asjad’’ osta Omniva e-poest ja postkontoritest.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616