09.09
2016

Omniva kinkis Tanel Padarile päris oma postmargi

Kui Tanel Padar 2014.aastal Omniva suvepäevadel esinemas käis, lubati naljaga pooleks, et hariduslike saavutuste puhul teeb Omniva talle isikliku postmargi. Nüüd, kui Tanel alustas ülikooliõpinguid, oli aeg lubadus teoks teha. Nii andsidki kolmapäeval Omniva juhatuse liikmed Aavo Kärmas ja Ansi Arumeel EBSis värskele tudengile pidulikult margi üle. 

Oma kirjad ja postkaardid saab isikliku postmargiga ainulaadseks muuta tegelikult igaüks. Selleks tuleb Minu Margi lehel kujundada endale sobiv postmark. Seejuures on vajalikud vaid internetiühendus ning digitaalne foto, millest klient soovib marki kujundada. Margiga saab jagada rõõmu näiteks lapse sünnist, pulmadest, sünnipäevadest, lemmikloomadest, armsatest ning kallitest inimestest ja nendega seotud kohtadest, reisielamustest. Minimaalne tellimiskogus on üks margipoogen ehk margileht, millel on 20 marki.

Oma kujundusega postmargi saab valmistada Minu Margi tellimiskeskkonnas. Mark koosneb kliendi poolt kujundatud osast ja infost margi väärtuse kohta.


Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616