10.07
2019

Omniva infoäri hakkab juhtima Mikk Tamme

10. juulist alustab Omnivas tööd Mikk Tamme, kes hakkab juhtima ettevõtte infoäri valdkonda. Omniva infoäri näol on tegemist ühe juhtiva e-arve operaatoriga Baltikumis.

Omniva juhatuse liikme Jaan Sildami sõnul rääkis Tamme kasuks tema kogemus põnevates ärivaldkondades ning rahvusvaheliste partneritega suhtlemisel. „Usun, et Miku teotahe ning tema varasem kogemus äride arendamisel on see, mis aitab meie iduettevõtte staatuses oleval infoäril ja selle meeskonnal oma täit potentsiaali saavutada,“ ütles Sildam.
 
Tamme sõnul võlus teda Omniva infoäri puhul võimalus aidata sellel tiimil ja äril kasvada ning tõeliselt õitsema hakata. „Minu huvi on läbi mahu ja kasumlikkuse kasvu pakkuda paremaid võimalusi infoäri meeskonnale ning klientidele. Pean oluliseks olla klientidest alati mõne sammu võrra ees ja pakkuda teenust, mis on neile vajalik ka ülehomme, mitte ainult täna,“ ütles Tamme. 
 
Varem on Tamme töötanud Mobi Labis, kus aitas Eesti IT-ettevõttel rahvusvahelistes vetes purjed püsti saada. Enne seda tegi Tamme Regio/Reach-U ridades tarkvara tarneid Pakistani, Mehhikosse ja mujale maailma ning juhtis Eesti geenitehnoloogia ettevõtet Asper Biotechi, mis pakub samuti tehnoloogiat ja teenuseid üle maailma. Lisaks on Tamme viimased kümme aastat korraldanud äri- ja õppereise Saksamaale, Singapuri, Malaisiasse, Šveitsi ja paljudesse teistesse riikidesse.
 
Bakalaureusekraadi omandas Tamme Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis Riias majanduse ja ärijuhtimise erialal. Oma teadmisi on ta juhtimisalaselt, sotsiaalteadustes ja organisatsioonistrateegias täiustanud Peterburi Ülikoolis, Singapuri Rahvusülikoolis ja Londoni Majandus- ja Poliitikateaduste Koolis.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616