03.03
2017

Omniva e-arvekeskus ja e-kviitung tunnistati hinnatud OWASPi turvastandardi vääriliseks

Omniva Arvekeskus ja e-kviitung kuulutati tunnustatud OWASP ASVS turvastandardi vääriliseks. Mõlema teenuse puhul on tagatud kõrge turvalisuse tase, mis vastava infotöötluse puhul nõutav on.
 
Arvekeskuse ja e-kviitungi kliendi jaoks tähendab see seda, et mõlemad rakendused on rahvusvaheliste standardite järgi turvaliseks tunnistatud. Saavutatud teise taseme turvastandardi puhul on kindel, et rakenduste turvalisuse tase on piisav, et vahendada hulka B2B andmeid, mis võib sisaldada ka tervishoiuga sotud infot; vahendada või töödelda ärikriitilist või tundlikku infot või muud tundliku sisuga infot.
 
OWASP turvastandard annab kliendile kindlustunde, et veebirakendus on kaitstud kõigi tavapäraste internetis varitsevate ohtude eest ning seda on ka rahvusvaheliselt tunnistatud.   
 
OWASP (The Open Web Application Security Project) on iseseisev, kallutamata mittetulundusühing, mis tegeleb veebiapplikatsioonide turvalisuse edendamisega ning kehtestab veebi turvalisuse standardeid.
 
OWASP turvastandardile vastavust kontrollivad spetsiaalsed turvaauditi ettevõtted, kes kontrollivad, et rakenduste turvanõuded oleks vastavalt standardile täidetud. 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616