10.09
2021

Omniva alustab koostööd Läti suurima jaemüügi frantsiisiketiga

Omniva Läti tütarettevõte on sõlminud koostööleppe SIA Narvesen Baltijaga pakkumaks pakiväljastusteenust Läti suurima jaeketi vahendusel rohkem kui kahesajas asukohas. Koos aasta lõpus paigaldatava 92 uue pakiautomaadiga pakub Omniva 2021. aasta lõpuks Lätis pakiväljastust enam kui 500 asukohas.
 
„E-kaubanduse kiire areng pandeemia ajal ja jätkuvalt suur nõudlus pakiveoteenuste järele sunnivad meid jätkuvalt otsima uusi lahendusi ja koostöövorme. Hoolimata asjaolust, et sel aastal investeerime pakiautomaatide võrgustiku laiendamisse ja paigaldame Lätis 92 uut pakiautomaati, on meil hea meel, et oleme loonud koostöö usaldusväärse partneriga, mis toob meid meie klientidele veelgi lähemale,” ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.
 
Narveseni tegevjuht Dace Dovidena on omalt poolt veendunud, et tänastes ettearvamatutes turutingimustes võidavad need ettevõtted, kes suudavad kiiresti reageerida ja kohaneda ärikeskkonnaga ja tarbijate vajadustega.
 
„Narveseni üks põhiülesandeid on olla kättesaadav kõigile, sealhulgas ka kaugemates piirkondades. See on Omnivaga meie ühine eesmärk. Kuna Omniva teenused on paljude Läti elanike jaoks oluline, on meil hea meel, et saame pakkuda sobivat infrastruktuuri, et muuta need veelgi laiemalt kättesaadavaks. See koostöö on parim viis heade eesmärkide saavutamiseks, ühendades jõud mõttekaaslastega, nii et võidavad kõik osapooled, eriti elanikud, ”rõhutas Dovidena.
 
Omniva on juba praegu kõige laiema pakiautomaatide võrguga turuliider Lätis. Uus koostöö Narveseniga ja selle aasta lõpuks plaanitav pakiautomaatide võrgu laiendamine tugevdavad ettevõtte positsioone ning suurendavad ettevõtte pakiväljastuspunktide arvu aasta lõpuks rohkem kui 500ni.
 
Pakkide kohaletoimetamine Narveseni müügikohtades hakkab toimuma sarnaselt pakiautomaatidega. Kui pakk jõuab Narvesen'i väljastuspunkti, saab klient SMS-teate ning pakk väljastatakse seal kliendile paki andmete alusel.
 
Narvesen on Läti suurim frantsiisi jaemüügikett, millel on 24-aastane kogemus ja rohkem kui 230 jaemüügikohta, kus töötab üle 800 inimese. Ettevõte pakub klientidele kvaliteetset kohvi, värsket toitu ja suupisteid ning ajakirju kõikjal linnas. Narvesen seisab arenenud linnakeskkonna ja õnnelike linlaste eest, et kliendi igapäevaelu oleks veelgi nauditavam ja kõik vajalik hõlpsasti kättesaadav.
 
SIA Omniva Latvija asutati 2012. aastal ning see pakub Läti turul pakiteenuseid. Omnival on ligi 800 pakiautomaadiga Baltimaades kõige laiem pakiautomaatide võrgustik, mis pakub kvaliteetset, kiiret ja usaldusväärset teenust kauba kohaletoimetamiseks ööpäevaringselt. Lätis on Omniva võrgus hetkel 208 pakiautomaati, mis asuvad Läti 92 asulas, aasta lõpuks suureneb automaatide arv 300ni.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616