30.03
2021

Kuidas mõjutavad riigipühad saadetiste tarneaegu?

Seoses suure reede ja ülestõusmispühadega palume klientidel arvestada saadetiste pikema kohalejõudmise ajaga nii Eestis kui ka Lätis ja Leedus. 
 
Eesti-sisesel pakkide saatmisel palume arvestada, et 2. aprillil ehk suurel reedel ei toimu pakiautomaatide täitmist ega tühjendamist. See tähendab, et 2. ja 3. aprillil pakiautomaadist teele pandud saadetised jõuavad sihtpakiautomaati alates 5. aprillist ning 4. aprillil pakiautomaadist teele pandud saadetised jõuavad sihtpakiautomaati alates 6. aprillilist.

Baltikumi-ülest pakkide liikumist mõjutavad lisaks Eesti pühadele ka Läti ja Leedu riigipühad. Lätis on riigipühad 2. ja 5. aprillil, Leedus 4. ja 5. aprillil. Seetõttu 1. - 5. aprillil Eestist Lätti ja Leetu teele pandud saadetised jõuavad Läti pakiautomaatidesse alates 7. aprillist ja Leedu omadesse alates 8. aprillist.

Pakiautomaadist pakisaatmisel tuleks tutvuda kindlasti tühjendamise aegadega. Tarnelubadused kehtivad saadetistele, mis on pandud pakiautomaati enne viimast tühjendamist.

Tavapärasest ühe päeva võrra pikema tarneajaga tuleb arvestada ka kullersaadetiste edastamisel, sest 2. aprillil kullerkorjeid ega väljastusi ei tehta. Baltikumi-ülesed kullersaadetised, mis on Eestis üle antud 31. märtsil jõuavad Riiga ja selle lähiümbrusesse 1. aprilliks, mujale Lätti 3. aprilliks ning Leetu 2. aprilliks. 1. - 2. aprillil Eestist Lätti ja Leetu teele pandud kullersaadetised jõuavad Lätti alates 7. aprillist ja Leetu alates 8. aprillist.

Lisaks on 2. aprillil suletud kõik postiasutused. Infot konkreetse postiasutuse lahtiolekuaegade kohta leiab Omniva kodulehelt ning kliendiinfo telefonilt 661 6616. Laupäeval, pühapäeval ja suurel reedel saab kliendiinfost abi kell 9-15.
 
Soovime Teile ilusat kevadet ning täname mõistva suhtumise eest!
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616