25.01
2021

Heategevusprojekt aitab üksikuks jäänud mänguasjadele uue kodu leida

Omniva alustab tänasest taas heategevuskampaaniaga “Leiame Mõmmikule uue kodu”, mille raames saavad lapsed ja lapsevanemad oma pere kasutuseta jäänud mänguasjad pakiautomaatide kaudu tasuta uutele omanikele saata.
 
Paljud lapsed saavad jõulude ajal rohkelt kingitusi, sealhulgas ka mitmeid uusi mänguasju. Selleks, et endised lemmikud ei jääks kurvalt seisma on Omniva ellu kutsunud projekti, mille raames leitakse neile mänguasjadele uued omanikud.
 
“Kampaania põhiväärtus on võimalus õpetada lastele jagamise ja üleliigsest loobumise oskust. Boonusena kaasneb muidugi ka see, mänguasjad leiavad uued rõõmsad omanikud ning ühtlasi vabaneb kodus ruumi,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.
 
Mänguasjade tasuta saatmiseks tuleb end eelnevalt registreerida Omniva veebilehel. Seejärel saadetakse registreerijale kood ning juhised, kuidas mänguasjad tasuta teele panna. Kindlasti ei tohiks unustada ka korrektset pakendamist, et mänguasjad tervelt ning puhtalt uute omanikeni jõuaks. Samuti tuleks jälgida, et saadetakse vaid terveid ja puhtaid mänguasju.
 
Selleks, et mänguasi just kõige õigema lapseni jõuaks, on Omniva jõud ühendunud organisatsioonidega MTÜ Naerata Ometi, Eesti Lasterikaste Perede Liit, MTÜ Aarete Laegas ja Toidupank.
 
Ühtlasi on teada ka see, et kõige sagedamini on laste soovideks legod, klotsid, teema- ja tegelaskujud, lauamängud ning arendavad raamatud. “Kui ka Sina tead mõnda last, kes on oma leludest välja kasvanud või lihtsalt ei jõua enam kõigile tähelepanu pöörata, siis innusta teda leidma neile uut kodu, et ka teiste laste aasta algaks rõõmsamalt,” soovitas Unt.
 
Kampaania toimub kolmandat korda, 2018. ja 2019. aastatel saatsid inimesed ligi 20 kaubaalusetäit mänguasju, mis edastati mitme abiorganisatsiooni vahendusel uutesse kodudesse. 



 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616