01.07
2020

Eesti Post lõi postmargi entusiastide jaoks püsitellimuse teenuse

Kui varem on uute postmarkide hankimine toiminud postkontori lettide taga või e-poe vahendusel, siis juunikuust on postmarkide huvilistel võimalus vormistada püsitellimus ning margid jõuavad ilma igasuguse lisategevuseta kliendi postkasti.
 
„Püsitellimus on mõeldud neile, kes soovivad saada kõiki aasta jooksul ilmuvaid postmarke ja filateeliatooteid mugavalt koju kätte,“ ütles Eesti Posti postmargi ja kaubamüügi juht Marili Tammaru. Tammaru sõnul saab püsitellimusega filateeliatooteid tellida kas puhtalt või tembeldatult. „Lisaks saadame püsitellijatele kingituseks postmarkide infokaardid,“ lisas Tammaru.
 
Püsitellimuse saab teha kindla perioodi peale ning ka kindla teema või tootekategooria põhiselt, näiteks ajalugu, floora/fauna või jõulud. Sel juhul jõuavad tellija postkasti vaid valitud teema tooted.
 
Kuidas vormistada püsitellimus?

Püsitellimuse vormistamiseks on vajalik Omniva veebipoe konto (https://pood.omniva.ee/et/). Kui kliendil see puudub, saab selle veebis kohe luua. Seejärel tuleb täita püsitellimuse vorm valides:
 

  •          Tellimuse perioodi (kuu, kvartal, poolaasta, aasta), mille jooksul soovitakse uusi tooteid omale postkasti saada.
  •          Toodete teema või teemad, mida saada soovitakse.
  •          Tootekategooriad, näiteks postmargid, marginelikud, poognad, esimese päeva ümbrikud vms
  •          Kogused, mitu eksemplari ühte toodet saada soovitakse
  •          eelistatud tarneviisi – kas kirjaga postkasti, pakiga pakiautomaati või kulleriga koju.
  •          Viimase valikuna on võimalik lisada oma krediitkaardiandmed või tasuda pangalingiga valitud perioodi lõpus, mil kliendile saadetakse tellimuse arve.

 
Püsitellimusi ja infot perioodi tellimuste kohta on võimalik vaadata oma e-poe konto alt. Lisaks pole vaja püsitellimuse vormistajal igal aastal uut püsitellimust vormistada - püsitellimus kehtib, kuni klient otsustab selle ise lõpetada. Püsitellimust on võimalik vormistada kõikjal üle kogu maailma. Täpsemat infot püsitellimuste kohta saab ka kirjutades aadressile [email protected]

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616