23.03
2021

Eesti Post kutsub saatma eakatele saadetisi pakiautomaati

Vabariigi Valitus soovitab vältida kontakte teiste inimestega, et piirata viiruspuhangut ja kaitsta nõrgema tervisega inimesi. Eesti Post soovitab eakatele pakkide saatmisel eelistada pakiautomaati.
 
Koroonaviirus levib piisknakkusena, mistõttu tasub vältida kaubanduskeskuseid ja rahvarohkeid kohti nagu postkontorid. Igaüks saab enda või lähedase nakatumise riski vähendada, kui kasutab saadetiste edastamiseks või kättesaamiseks õues asuvaid pakiautomaate.
 
„Sageli eeldatakse, et vanainimesele on pakiautomaadi kasutamine liiga keeruline. Meie kogemus näitab, et see on pahatihti väärarvamus. Eakad on väga tublid ja saavad suurepäraselt hakkama, kui neid usaldada,“ ütles Omniva erakliendi valdkonna juht Sandra Krusel. „Praegusel ajal on pakiautomaadid hea võimalus saata eakatele neile vajaminevaid kaupu, mida on kaupluste sugemise tõttu keerukas hankida. E-kauplusest tellimine võib eakatel osutuda mõnikord keerukaks, ent siis saavad ju abiks olla nooremad, kes arvutiga rohkem sina peal. Pakiautomaadist kauba kättesaamine on lihtne - automaadi ekraanil tuleb sisestada vaid kuuenumbriline uksekood, mis saabub pakisaaja telefonile, ja kapp avaneb.“
 
Omniva e-poest leiad postkontorist tuttava kaubavaliku – postmargid, ümbrikud, sünni- ja õnnitluskaardid. Lisaks ka kõik vajaliku paki saatmiseks -  turvaümbrikud, karbid ning täitematerjali. Eriti mugavaks teeb e-poest kauba tellimise see, et väikesemõõdulised ostud toob postikuller koduväravas asuvasse postkasti. Suuremate mõõtmetega kaubad, mis postkasti ei mahu, toimetab kuller rõõmuga kliendi jaoks mugavaimasse pakiautomaati.
 
Omniva töötajad on varustatud desovahenditega ning kõikide pakiautomaatide ekraane puhastatakse igapäevaselt. Lisaks hügieeninõuetest kinnipidamisele aitab tervena püsida ka otsese füüsilise kontakti vältimine avalike pindadega. Näiteks saad pakiautomaadi puutetundlikku ekraani kasutada kindaga.
 
Omnival on Eesti suurim pakiautomaatide võrgustik, mis ulatub kõikjale üle Eesti. Pakiautomaatide asukohti on võimalik vaadata Omniva koduleheküljel asuvalt kaardilt.

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616