25.08
2021

Charlie Viikberg lahkub Eesti Postist

AS-i Eesti Post juhatuse liige ja finantsvaldkonna juht esitas avalduse tagasiastumiseks alates 26.08, mille nõukogu ka rahuldas.
 
„Tänan Charliet tema panuse eest ettevõtte finantsvaldkonna uutel alustel ülesehitamisel,“ ütles nõukogu esimees Helo Meigas. „Finantsjuhtimise vaates on see olnud ka äärmiselt pingeline periood, kus ettevõte jõudis 2019. aasta 3,7 miljonilisest kahjumist 2020. aastal kõigi aegade suurimasse, 9,6 miljonilisse kasumisse. Nüüd liigub ettevõte finantsiliselt kindlal ja püsival kursil ning kuna valmistame ette ka uut strateegiat, ongi praegu hea aeg teatepulga üleandmiseks.“
 
Charlie Viikberg liitus Omnivaga 2020.aasta augustis, algul interim CFO ja tähtajalise juhatuse liikme ülesannetes. 2020. aasta detsembris kinnitas nõukogu konkursi järel Charlie Viikbergi finantsvaldkonna juhiks ja juhatuse liikmeks.
 
„Tulin Eesti Posti teadmisega, et see on lühike periood ja kestab finantsvaldkonna juhi avaliku konkursi lõpuni,“ ütles Viikberg. „Lõpuks otsustasin siiski ka ise kandideerida, sest paelus väljakutse, kuidas traditsiooniline ettevõte kiire arenguga muutuval turul efektiivselt ning jätkusuutlikult toimima panna. See ongi nüüd saavutatud.“ 
 
Omniva kaubamärki kasutav AS Eesti Post on riigile kuuluv äriühing, mis kuulub majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi haldusalasse. Kontsern pakub posti-, paki- ja infoäri ning rahvusvahelise transiidi teenuseid. Kontserni kuuluvad lisaks emaettevõttele AS Eesti Post ka AS Maksekeskus, Leedu tütarettevõte UAB Omniva LT, Läti tütarfirma SIA Omniva ning sidusettevõte OÜ Post11. Alates 2021 jaanuarist osutab fintech teenuseid Eesti Posti uus tütarettevõte Finbite OÜ.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616