04.05
2020

Aprillikuu parim otsepost tuli Bauhofilt

Eesti suurim ja ainus üleriigiline otsepostiteenuse pakkuja Eesti Post valis aprillikuu parimaks otsepostituseks Bauhofi „Aed ei peatu“ trükise.
 
„Antud kampaania jäi meie töötajatele & klientidele silma tavapärasest erineva värvikasutusega ning kliendile oli antud selge müügisõnum,“ kirjeldas Eesti Posti reklaamiteenuste osakonna juhataja Liisa Järsk.
 
Bauhofi turundusjuhi Evelin Pae sõnul oli eriolukorra tingimustes vaja muuta oma müügiüleskutseid, mistõttu nii sõnumis kui disainis toodi esile kodus ja koduaias püsimist. „“Aed ei peatu“ on meie hinnangul nutikas sõnum jaekliendile, kes saab tekkinud kriisis leida leevendust oma rõdupeenra või koduaia eest hoolitsemises,“ sõnas Evelin Pae.
 
Bauhof on ka varasematel kuudel silma paistnud pilkupüüdva reklaamidisainiga
 
Ka möödunud kuudel on Bauhof silma jäänud eristuva otsepostiga – märtsikuus pälvis tähelepanu „Ostumöll“ kampaania. Evelin Pae sõnul tegi ettevõte Ostumöllu kampaaniale kerge facelifti, tuues sisse ehituskauplusele sobiliku ekskavaatori. Pilkupüüdev ja eristuv peaauhind on samuti olnud Ostumöllu kampaania üks keskseid osi, ning peaauhindadele klientidelt tagasisidet küsides, selgus, et raha oleks nende arvates kõige atraktiivsem auhind.
 
Otsepost on erinevate tarbijauuringute põhjal jätkuvalt oluline infoallikas jaekliendile ning digiturundusele omaselt kergesti sihitav ning väga soodsa kontaktihinnaga.
 
Kuu parima otseposti auhinna eesmärk on tunnustada klienti & tema turunduspartnerit. Hindamise aluseks võtab Eesti Post otseposti efektse disaini, silmatorkava sõnumi ja lahenduse sobivuse otseposti.

Aprillikuus kasutas otseposti kanalit üle 70 kliendi, kes saatsid 175 erinevat otseposti. 
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616