05.05
2021

10 finalisti! Hääleta, milline hea Eesti asi jõuab postmargile

Alanud on Omniva margikonkursi ,,Head Eesti asjad’’ rahvahääletus, kus inimesed saavad ise otsustada, milline hea Eesti asi sobiks augustis ilmuvale postmargile kõige paremini. Oma hääle saab anda kuni 13. maini aadressil https://www.omniva.ee/headeestiasjad.
 
,,Kui aprillis kogusime inimeste ettepanekuid, millised head Eesti asjad üldse margile sobida võiksid, siis nüüd valis Omniva žürii nende seast välja 10 väga head ideed, mis jõudsid rahvahääletusele. Antud margi puhul on meie jaoks oluline, et lõpliku valiku saaks teha rahvas, kes seda postmarki oma lähedastele kirjade ja kaartide saatmiseks kasutama hakkavad,’’ selgitas konkursi käiku Omniva erakliendi segmendi juht Sandra Krusel.
 
Margikonkursi esimeses voorus esitas oma ideid rohkem kui 250 inimest. Pakutud ideedest populaarseimad, nagu näiteks must leib, rehielamu, kohuke ja üksarvikud, jõudsid ka rahvahääletusele. ,,Ideede valik, mille poolt inimesed hääletada saavad, on mitmekülgne ja kindlasti leiab iga üks midagi enda jaoks südamelähedast,’’ sõnas Krusel ja selgitas, et žürii valis esitatud ideedest välja need, mis pole lähiajaloos postmargil olnud ning omavad erilist seost Eesti riigi ja rahvaga.
 
Rahvahääletus kestab kuni 13. maini ja kõigi hääletanute vahel loosib Omniva välja kolmeosalise auhinnakomplekti. Võitjale saadetakse tema soovi järgi kujundatud poognatäis marke. Lisaks on tal võimalik valida Omniva meenetoodete seast endale meelepärase margipildiga t-särk ja riidest kott.
 

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616